promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna elmondta a nehéz igazságot: ezért volt muszáj összeköltöznie Krausz Gáborral, így telnek azóta a napjaik
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem a szerelem volt az elsődleges ok és fel kellett adnia korábbi életét.

Aligha volt akkora tündérmese Magyarországon, mint Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata. A nép már akkor döntést hozott, amikor a szakítás után megtépázott és meggyötört Krausz Gábort meglátta a gyönyörű, üde, fiatal, élettelteli Mikes Anna mellett.

Ennek a férfinek ez a nő kell, hangzott az egyöntetű döntés, pedig mi magyarok aztán szeretünk ellentétes véleményen lenni. Itt azonban nem ez történt: szinte egy emberként ült le az ország a hévégéken szurkolni a párosnak. Ami nekik jól is jött, hiszen folyamatosan versenyben szerették volna őket tartani, ami egészen odáig eszkalálódott, hogy végül meg is nyerték a versenyt. Bár Mikes Annának ez már a negyedik Dancing with the Stars szériája volt, ekkora sikert mégsem sikerült elérnie. Azonban a rossz nyelveket megelőzendő: a páros tehetsége és szorgalma, kitartása és maximalizmusa nélkül nem kaphatták volna meg a jól kiérdemelt trófeát.

A páros sokáig hallgatott a magánéletéről, azonban egy idő után úgy döntöttek, hogy felesleges a titkolózás: felvállalták szerelmüket és onnantól az események hihetetlenül felgyorsultak. Mikes Anna most egy interjúban elmondta, hogyan is nézett ki az életük a Dancing with the Stars befejezése után. Anna önálló, független, erős és karrierista nő volt, saját bázissal, biztos ponttal, ami egy kis lakást jelentett az életében. Tovább az is az elvei közé tartozott, hogy a nyilvánossággal semmilyen információt nem oszt meg magáról, ami magánéleti jellegű, a párkapcsolata pedig abszolút tabu. Viszont ember tervez, szerelem végez: Krausz Gábor betoppanásával mindkét dolog változott. Egyrészt, kénytelen elviselni azt, hogy mindenki rájuk kíváncsi, tehát hiába ismert táncos, még jobban hozzá kellett szoknia a reflektorfényhez.

Másrészt a megszokott lakóhelyét is fel kellett adnia: kis lakásából a kupa megnyerése után nem sokkal Krausz Gáborhoz költözött. Elmondta azt is, hogy keveset tudnak találkozni, mert mindketten dolgoznak, de továbbra is meseszerűnek éli meg az egész kapcsolatot. És hogy mi oka volt a frissen elvált séfnek és a táncosnőnek a gyors összeköltözésre, akik mindketten nagyon óvatosak az érzelmek terén és ódzkodnak a nyilvánosságtól, változástól? Az indok nagyon egyszerű. A séf a kislányát, Hannarózát nem szerette volna a külön költözés után egy harmadik hellyel is megismertetni, tehát az, hogy Anna lakásába is járkáltak volna, egy felesleges körnek tűnt a páros kapcsolatában.

Az, hogy a páros már meglépte az összeköltözést, hatalmas örömhírt és további érdeklődést váltott ki. Az pedig, hogy hogyan telnek a napjai? A hűtőnek fontos szerepe van benne, de ezt egy másik cikkben fogjuk elmesélni. A páros most éppen az Ázsia Expresszt forgatja, így a néző drukkokra és szavazásokra az eddig megszokotthoz hasonlóan, most is szükségük van.

Anna interjúját és a kapcsolatuk részletei boncolgató videót ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás