promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb Fricska baba érkezik? Tóth Gabi terhességét egyre biztosabb tényként kezelik
Borítókép:  Youtube - agaiprodukcio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felbolydult Magyarország, mindenki Tóth Gabi titokzatos mozdulatáról találgat, a pocaklakót simogatja az énekesnő?

Egészen hihetetlen, hogy elég egy fénykép ahhoz, hogy egy ország megismerje valakinek a nevét. Így történt ez Tóth Gabi kedvesével, aki bár korábban számos, nagyon becsülendő és hihetetlen eredményt ért el, mégis egy az énekesnővel közös fotó hozta el neki az országos hírnevet. Hogy ezt bánja, vagy nem, arról megoszlanak a vélemények: ő maga sajnálja, hogy szerelmét (és ezáltal őt és a kapcsolatukat is) ennyien bírálják, azonban annak, hogy a népzene, a tánc iránti szeretete is egyre nagyobb teret hódít, annak kifejezetten örül. A rosszakarókra egyébként a páros teljesen rácáfolt: már majdnem egy év telt el az egész országot sokkoló bejelentés és egymásra találás óta, a szerelmük pedig erősebb mint valaha, sőt, most éppen egy közös vállalkozásba vágtak bele.

Júlis 15 és 21 között ugyanis megrendezik az Egy a ritmusunk elnevezésű tábort, ahová szeretettel várják a kézműveskedés, éneklés, táncolás iránt érdeklődő fiatalokat. Hatalmas energiával vágtak bele ennek a szervezésébe, azonban Tóth Gabit nem csak ez köti le az utóbbi időben. Lehetetlen nem észrevenni, hogy milyen átalakuláson ment keresztül: egyre inkább érdeklődik a sportok és a mozgás iránt, ez pedig alakján is meglátszik. Nem csoda, hogy egy sportszereket forgalmazó cégnek is feltűnt ez a hihetetlen változás és felkérték az énekesnőt, hogy reklámozza a termékeiket, aminek Gabi eleget is tett. 24 óráig elérhető Instagram történetben mutatta be a sporteszközöket, azonban sokan észrevettek valami nagyon furcsát a fotóin és egyből beindultak a találgatások.

Az énekesnő önkéntelenül mindegyik képen a hasát fogja, amiből sokan arra következtettek, hogy máris beindult a védelmező anyai ösztön és sokan terhességet sejtenek Tóth Gabi árulkodó mozdulata mögött. Az énekesnő elképesztően szereti a kislányát, Hannarózát és imádja az anyaság minden pillanatát, most pedig elmondása szerint élete legboldogabb időszakát éli, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha Papp Máté Bencével belevágnának a családtervezésbe. Bár Máténak eddig nem volt olyan tapasztalata, hogy milyen együtt élni egy kisgyermekkel, Gabi mellett ezt kénytelen volt megtanulni és már ő is boldogan mesélte el, hogy esténként táncol Gabi kislányával és remekül beleszokott ebbe a szerepbe. Az biztos, hogyha valóban jön a csemete, akkor hatalmas szeretetbe érkezne, ám Gabi kislánya fogantatásánál is úgy fogalmazott, hogy egy valódi csoda volt, így tényleg vakon tapogatóznak az emberek. Papp Máté Bence testvérének már van gyermeke, ő vicces Instagram videóban mutatta meg, hogyan reagált felesége terhességének a hírére, tehát a családba nem az első Fricska baba érkezne.

Az énekesnő egyelőre nem reagált a találgatásokra, ami nem csoda, hiszen még most is rengeteg ember tekinti őt céltáblának, ha valóban áldott állapotban van, akkor most a legfontosabb az, hogy nyugodt tudjon maradni. Papp Máté Bence és Tóth Gabi egyébként közösen is adtak egy interjút, ebből derült ki, hogy a páros bizony már együtt is él:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás