promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Tóth Gabi, ez már hivatalos: Papp Máté Bence beköltözött Krausz Gábor helyére
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelmespár először vállalta fel, hogy együtt laknak, közös otthonuk egy darabját is megmutatták, mesebeli.

Lassan egy éves évfordulóját ünnepli az a nap, amikor az egész magyar társadalom egy emberként döbbent meg: Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy a kapcsolatuk véget ért. Intő jelek, gyülekező viharfelhők, bármi, amiből sejteni lehetett volna a kapcsolati katasztrófát sehol nem volt, így teljesen értetlenül álltak az emberek a történtek előtt. Sok információ még ma sem áll rendelkezésünkre a szakításról, annyit tudunk, hogy már többször megbeszélték a kapcsolat befejezését, ám valahogy mindig sikerült megmenteniük a házasságukat, egészen tavaly nyárig.

Ekkor ugyanis (vélhetően) Gabi végleg bemondta az unalmast és nem akart több esélyt adni a próbálkozásnak. Hamarosan azonban izgalmas új részlet derült ki: Tóth Gabi nem sokkal a szakítás után máris egy új férfi oldalán vigasztalódott, akit ekkor még csak a Fricskás fiúként ismert az ország, azonban hamar kiderült a szívtipró neve is: Papp Máté Bence azóta is hű társa Gabinak és úgy tűnik, hogy komolyan gondolták ezt a románcot. Amellett, hogy rengeteg közös dolog van bennük és elképesztően megértik, inspirálják egymást, mindketten igazi színpadi emberek: kapcsolatuk hivatalos bejelentése is igen teátrálisra sikeredett: a TV2 Sztárban Sztár című műsorában adtak elő egy forró táncot, aminek a végén csókban forrtak össze. Innentől pedig azóta sincs megállás a szerelmeseknek.

Bár már Krausz Gábor is továbblépett és megerősítette, hogy együtt lakik új párjával, Gabiról eddig nem volt tisztázott, hogy pontosan milyen felállásban is találkoznak Papp Máté Bencével. Bár Máté egy korábbi interjúban úgy beszélt a közös esti programjaikról, mintha azok midnennaposak lennének, az hogy összeköltöztek, egészen eddig nem lett kimondva. Most azonban a TV2 készített velük egy interjút, a közelgő, általuk rendezett gyermektábor kapcsán és itt már közös otthonként hivatkoztak arra a szentendrei házra, amelyet korábban Tóth Gabi még Krausz Gáborral vett.

A pár a Mokkában szólalt meg és egy kora reggeli időpontban látta vendégül a riportert, aki így megnézhette Gabiék kertjét is, illetve szembesülhetett a gyönyörű kilátással, ami igazán megmutatja a Dunakanyar valódi arcát, nem csoda, hogy Gabi semmiképpen sem szeretett volna elbúcsúzni ettől az ingatlantól a válás során. A videót ide kattintva nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás