promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna teljesen megbolondult, köztéri villantáson kapták rajta
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor barátnője nem bírja türtőztetni magát, ez is Tóth Gabinak szól?

Hiába a sok eltelt hónap, kicsit sem csillapodik az érdeklődés Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata iránt. Nem is csoda: az ő szerelmük a valóra vált álom, a megtestesült Disney mese, valami, amiről kislányok még akár hosszú évekig álmodozhatnak. Hiszen megtörtént a lehetetlen: a televízióban két ember, akinek más volt az útja, a sorsa, együtt meneteltek a győzelem felé, amit végül el is értek. Különösen kedves történet ez a nézőknek, hiszen szavazataikkal hétről hétre hozzájárultak, hogy láthassák a párost együtt és a teljesítményük mellett annak is szurkoljanak, hogy hátha ez a két magányos szív a táncparketten kívül is összetalálkozik.

Ez megtörtént, sőt: nem csak felvállalták a kapcsolatukat, hanem a jelek szerint magasabb fokozatba kapcsoltak és a hétköznap kihívásai mellett ismét vágytak a versenyzés örömére. Újra igent mondtak a TV2-nek, immár együtt és belevetették magukat az Ázsia Expressz nehézségeibe. A forgatásról mind a ketten úgy emlékeztek meg, hogy hihetetlenül nehéz volt az egész műsor és egyikük sem volt biztos abban, hogy ismét vállalnák ezeket a nehézségeket.

Szerencsére azonban túlélték a megpróbáltatásokat, sőt: a forgatási idő alatt nem igazán jutottak internethez, így amikor hazaérkeztek, akkor Mikes Anna egy igazi örömfotót tett közzé. A felvételről süt a boldogság, a kiegyensúlyozottság és az, hogy mennyire magabiztos nő, ezt pedig aprócska ruhája is alátámasztja, ami igen rakoncátlanul viselkedett.

Anna a hazaérkezés örömeiről elmélkedett, ehhez pedig egy csodálatosan szexi, fehér miniruhát vett magára, ami ismét engedi láttatni a csodás formáit. Anna combja olyan, akár egy párducé, így nem csoda, hogy köztéren is szívesen megmutatja azt, hogy mivel varázsolta el Krausz Gábort.

A szexi felvételt ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás