promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luxuslakásban fotózták Mikes Annát és Krausz Gábort az Ázsia Expressz forgatásán, mégis mi a fene történt?
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Máris megvan a nyertes pár? Ez a fotó hihetetlen előnyről árulkodik a többi versenyzőhöz képest.

Tavaly nyáron egy szó szerint a semmiből érkező, senki által nem várt hír rázta meg Magyarországot: ekkor jelentette be ugyanis Krausz Gábor és Tóth Gabi, hogy hat év után nem tudják folytatni a kapcsolatukat. A bejelentés hihetetlen döbbenethullámot és értetlenkedést vont maga után, ami nem meglepő: egészen addig a bizonyos napig még csak sejteni sem lehetett, hogy bármiféle párkapcsolati gondjuk lenne, főleg nem olyan súlyos, ami végül egy váláshoz vezetett. Sokáig azonban egyikük sem maradt parlagon: Tóth Gabi a táncoscsapata egyik tagjával került közelebbi, meghitt viszonyba és bár még nem telt el sok idő, úgy néz ki, hogy a fanyalgóknak nem lesz igaza és a szerelmük eddig kifejezeten időtállónak tűnik. Mindketten boldogok, kiegyensúlyozottak és tökéletesen beilleszkedtek a másik családjába.

Krausz Gáborra sem váratott sokáig az új szerelem, bár még nem tudta, hogy az élete hatalmas fordulatot vesz, amikor búfelejtőként elfogadta a Dancing with the Stars felkérését. Mikes Annával már az első találkozójuk nagyon meghittre és vidámra sikerült, a kezdeti zavaros nevetgélés után gyorsan egymásra hangolódtak. A sok közös együtt töltött idő, az intenzív próbák, a versenyhelyzet és a folyamatos médiafigyelem mellett szépen lassan napról-napra jobban egymásra hangolódtak, míg végül szembe kellet nézniük a ténnyel, hogy egymásba szerettek. Amekkora felháborodást váltott ki a Gabival való válás és Tóth Gabi új kapcsolatának a felvállalása, ennek a hírnek felváltva, egy emberként örült az ország. És már az elején jelezték, hogy szeretnék megőrizni maguknak a magánéletüket, most mégis újra együtt láthatjuk őket, méghozzá jobban belelátva az életükbe, mint akármikor.

Közös kalandba vágnak ugyanis bele és elvállalták, hogy ők lesznek az Ázsia Expressz idei évadának egyik párosa. A nézők már borítékolták is, hogy ki fog győzni, Annáék ugyanis parádésan értenek ahhoz, hogyan ragadják meg a nézők szimpátiáját és eleve is: aligha van olyan ember az országba, aki ne tartaná őket aranyosnak és szimpatikusnak. A forgatások már javában zajlanak és a hírek szerint már Tajvanon forgatnak, most pedig egy új kép is napvilágot látott a párosról, ami összezavarta a rajongókat. Az Ázsia Expressz a kreativitásról és az életrevalóságról szól, hogy hogyan lehet fentmaradni egy idegen kultúrában a legminimálisabb erőforrásokkal és ez bizony néhányszor okoz kellemetlen, vagy vicces perceket a szereplőknek. Azonban a friss fotón Anna és Gábor már-már luxus lakásnak számító házban vannak, ami mindenképpen szokatlan egy ilyen jellegű műsorban. Tehát a páros valamit vagy nagyon jól csinál, vagy pedig valamiféle olyan előnyre tettek szert a műsor alatt, ami egy ilyen lehetőséghez juttatta őket. Mindenesetre úgy tűnik jól vannak, vidáman mosolyognak a kamerába, szépen lebarnulva, de vidáman, miközben épp egy következő kihíváson ügyeskednek, Gábor pedig nem szokatlan módon még a konyhába is bevetette magát egy főzés erejére.

A friss képet a párosról ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás