promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor még sosem volt ennyire ideges: durva dolgot terjesztenek róla és Mikes Annáról, kiborult a séf
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megfogadta, hogy erről nem nyilatkozik, de most elszakadt nála a cérna.

Kevés dologban van egyöntetű konszenzus a magyar emberek között, azonban egy valamiben egyetért az ország: Mikes Anna és Krausz Gábor az abszolút álompár. A nézők az első pillanattól kezdve imádták a kettősüket és úgy tűnt, hogy azonnal egymásra hangolódtak. Amikor először meglátták egymást, az őszinte reakciójukból egyből lejött, hogy megvan közöttük a kémia. A titkolózással az egész műsor alatt sikerült fenntartani a rajongók izgalmát és miután megnyerték a műsort, az érdeklődés akkor sem csillapodott. Mindenki azt akarta tudni, hogy pontosan mi van közöttük, kétértelmű nyilatkozataikkal és közös képeikkel pedig csak rontottak a helyzeten. Egy idő után belátták, hogy lehetetlen tovább titkolózni és egy közös képpel, valamint egy Szépség és a szörnyeteg idézettel ismerték be, hogy valóban egymásba szerettek.

Most az eddigieknél is nagyobb fába vágták a fejszéjüket: igent mondtak a TV2 felkérésére és ismét ringbe szállnak a győzelemért, most az Ázsia expresszben bizonyíthatnak és rabolhatják el még jobban a nézők szívét, már ha ez egyáltalán lehetséges.

Amikor kiderült, hogy belevágnak a kalandba, egy magát közeli barátnak nevező ismerős kitálalt a pár magánéletéről. Azt mondta, hogy a friss kapcsolatra nagyon rossz hatással jár a rengeteg feszültséggel járó kihívás és azt is elmondta, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor emiatt akár szakíthatnak is egymással, emiatt pedig többen is aggódnak a sztárpár jövője miatt. A séf nem szokott reagálni a róluk szóló pletykákra, de ezt nem tudta szó nélkül hagyni. Nevetett a dolgon, ugyanakkor érezhető volt, hogy most túl messzire ment az a bizonyos ismerős. Így Gábor tisztázta a helyzetet és üzent is annak, aki a rosszindulatú pletykákat terjeszti.

Kezdeném mindjárt azzal, hogy a „baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor” biztosan nem a barátunk.  Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk. Nincs egyetlen családtag, barát, haver, vagy akár ismerős sem a környezetünkben, aki akár csak egy félmondattal is utalt volna arra, hogy nem tartja jó ötletnek az Ázsia Expresszben való részvételünket. Mi pedig, bárki is kérdezte tőlünk eddig, elmondtuk, hogy hatalmas várakozással és nulla félelemmel vágunk neki az utazásnak.

Érthető, hogy Gábort és Annát kifejezetten bosszantja az, hogy valaki ilyesmit hazudik róluk, mivel így is hatalmas a rájuk irányuló figyelem és a nyomás, semmi szükségük arra, hogy álhírek miatt is magyarázkodniuk kelljen. Az pedig, hogy Gábor biztos abban, hogy egy számukra ismeretlen személy nyilatkozott róluk azt is jelenti, hogy minden barátjukban maradéktalanul megbíznak, emiatt pedig nagyon szerencsésnek érezhetik magukat.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás