promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljött a búcsú ideje, Mikes Anna és Krausz Gábor változást jelentett be egy közös képpel
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hát megtörtént, és a páros búcsút intett egy időre az országnak, íme a romantikus fotó.

Krausz Gábor és Mikes Anna az idei év egyik legszebb párja, akikről igazán fifikás és romantikus módon derült ki, hogy egy párt alkotnak. Érdekesség, hogy a nézők már korábban is azt szerették volna, hogy egy pár legyenek, ám a játék közben formálódott szépen a kapcsolatuk. Megnyerték a Dancing with The Starst, és igazából az övők volt a világ. A közös dolgaikról nem sokat beszélnek a médiának, és a kamerák előtt is csak nagyobb általánosságban beszélnek a kapcsolatukról, így pedig minden információ, ami megjelenik a közös életükről, hatalmas érdeklődésre tart számot.

A nézők szeretik őket együtt látni, és ezzel kapcsolatban rengeteg hozzászólás is érkezik az oldalaikra.

Érett már egy következő lépés, a mostani bejelentés pedig egy nagy álom valóra válása, a közönség óhajának teljesítése?

Meglehet.

Azonban most valamelyest teljesült a rajongók álma, hiszen nem is olyan régen volt egy nagyobb bejelentés, és megtudtuk, hogy bizony Krausz Anna és Mikes Anna részt vesz a TV2-n induló Ázsia Expressz következő évadában. Már sok közös kép is megjelent róluk a műsorral kapcsolatban, sőt, már a pakolás kapcsán betekintést is nyerhettünk a közös otthonukba.

Most pedig eljött a búcsú ideje is, hiszen az oldalaikon közölték, hogy Anna és Gábor nekiindult a nagy kalandnak, így pedig admin veszi át az oldalaik kezelését. Nos, ezzel a nagyon is romantikus képpel kezdődik tehát a nagy kaland, amelynek képsorait láthatjuk majd mi is a tévében, így pedig most először láthatjuk azt is, hogy működék a kapcsolatuk, hogy gyűrik le a nehézségeket együtt, még ha azok csak feladatok is.

Íme a közös kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás