promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón Krausz Gábor és Mikes Anna közös otthona, szerelmi fészke, csodálatos helyen laknak együtt? Imádják a rajongók
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádnivaló videó került fel Krausz Gáborról és Mikes Annáról az internetre.

A magyar Dancing with The Stars-széria csúcspontja valószínűleg az volt, amikor hosszú pletykák után kiderült, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna, akikről már korábban is uttogták, hogy lehet, együtt vannak, kiderült, hogy valóban egy párt alkotnak. A bejelentésnek is megadták a módját, így pedig Tóth Gabi után a korábbi páros másik tagja is újra megtalálta a boldogságot. És a sztori folytatódik, ám diszkréten kezelik a magánéletüket, és ritkán hallunk meg csak olyan dolgokat, ami tényleg csak rájuk tartozik.

És hogy legközelebb hol találkozhatunk majd velük a tévében?

Nos, az Ázsia Expressz című műsorban már ott lesznek, közösen, együtt, és élvezhetjük a kalandjaikat majd, és valószínűleg nagyon sok újdonságot fogunk megtudni róluk, hogy viselkednek együtt, amikor meg kell oldani nehéz feladatokat. És már úgy látjuk őket, mint egy pár, nem csak találgatunk arról, hogy együtt vannak-e.

A műsor legújabb évadában láthatjuk most őket majd, és még az is lehet, hogy ezt is megnyerik majd közösen. A műsorban amúgy Stohl Andrást és Till Attilát is láthatjuk majd a képernyőn, így pedog fokozódnak tehát az izgalmak, kedvenceink pedig új kihívásokat kapnak majd. A műsorban pedig lesz majd újítás is most a legújabb évadban, hiszen a nézők is beleszólhatnak majd a kalandokba.

A műsort Ördög Nóra vezeti majd, többek között a Fülöp-szigeteken és Tajvanon is forog majd a kamera.

Ezzel kapcsolatban pedig Krausz Gábor és Mikes Anna most Instagram-on be is jelentkezett a rajongókhoz, épp pakoltak. Krausz Gábor megköszönte a születésnapi köszöntéseket, így pedig kicsit bepillantást nyerhettünk az életükbe. Valószínűleg arra a helyre, ahol együtt laknak együtt, hiszen mögöttük lehet látni egy közös képet is.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás