promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Krausz Gábor és Mikes Anna közös otthonában meglepő képet szúrtak ki a rajongók a háttérben
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közös videóval jelentkezett be a páros, végre láthattuk azt is, amit eddig nem.

A magyar Dancing with The Stars sorozat egyik kiemelkedő pillanata az volt, amikor hosszas találgatások után végre nyilvánosságra került, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna valóban egy párt alkotnak - egy kapcsolatról, melyet már korábban is sokan sejtettek, vagy éppen többet akartak belelátni, mint abban még az elején valójában volt. Ezt a bejelentést különleges módon tették meg, így Tóth Gabi után a duó másik fele is újra boldogságra talált. A történetük tovább bontakozik, bár magánéletüket diszkréten kezelik, és csupán elvétve érkeznek hírek, amelyek igazán személyes jellegűek róluk.

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon ritkán beszél az elindult közös életükről, ám van olyan helyzet, amikor tesznek egy kis kivételt. Vagy beszélnek új életükről, amely közös irányba indult el, vagy éppen mutatnak egy-egy szerelmes fotót, amelyen ebbe a közös kis életbe nyerhetünk betekintést.

És vajon hol láthatjuk őket legközelebb a tévéképernyőn?

Az Ördög Nóra által vezetett Ázsia Expressz című műsorában már együtt vesznek részt, ahol kalandjaikon keresztül követhetjük nyomon őket, és várhatóan számos újdonságot fogunk megtudni arról, hogyan működnek együtt nehéz helyzetek megoldása során. Ezáltal már egy valódi párként tekintünk rájuk, nem csupán találgatások tárgyaként, hogy vajon együtt vannak-e.

Nem is olyan régen megjelent egy közös videó arról, hogyan pakolnak be a bőröndjeikbe a nagy út előtt. A rajongók láthatták közös otthonukat, és a kép hátterében már bizony közös fotókat is lehetett látni, a szemfülesek még olyan képet is kiszúrhattak, amely a Dancing with The Stars-ból van. Életük fontos pillanatai tehát elkezdtek sorakozni, és valószínűleg kicsi lesz majd az a komód hosszú távon.

Ebben a videóban láthatjátok a képeket a háttérben:

Itt pedig az Ázsia Expresszre készülő páros boldogságos képe, a legfrissebb közös kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás