promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Annától kérdeztek valamit Krausz Gáborról miközben forgott a kamera: kellemetlenül elakadt a táncosnő szava
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több hónapos hazugság lepleződött le most, Mikes Anna önkéntelenül árulta el ezt kettőjükről.

Ha meg kellene tippelni, hogy bulvárügyileg melyik a legzaklatottabb ország az elmúlt egy évben, akkor könnyen lehetne kis hazánkra tenni a voksot. A mostani, mindennapjainkat átívelő politikai történések hatására szinte visszasírjuk az egyszerűbb ingereket, pedig indulatból éppen akkor sem szenvedtünk hiányt. Tavaly nyáron robbant az a bizonyos bomba, hogy az ország egyik legszebb, legerősebb és legstabilagg házaspárja, Krausz Gábor és Tóth Gabi a közös házuk vásárlása után nem sokkal külön utakon folytatják. Bár egyikük úgy nyilatkozott, hogy szerelmüket a hurrikán sem téphetné szét, a másik pedig úgy, hogy közös családi otthonukból csak hullazsákban viszik ki, végül egyiküknek sem lett igaza.

A szerelmet széttépte egy természeti katasztrófának nem minősíthető dolog, Gábor pedig a saját lábán távozott a közös családi fészeknek szánt házból. Azóta pedig mintha egy élet telt volna el: Gabi és szerelme (valószínűleg) összeköltöztek a korábbi, családi szentendrei otthonba, Gábor pedig felvállaltan együtt él már új szerelmével, Mikes Annával, amiről már meséltek is.

Sokáig azonban nem élvezhették az otthon melegét, ugyanis a TV2 közbeszólt: a Dacing with the Stars után új kalandot ajánlottak a megpróbáltatásokban összeszokott fiataloknak és most az Ázsia Expresszben kell helytállniuk.

Anna határozott és magabiztos nőnek tűnik, így nehéz elképzelni, hogy bármikor is elakadt a szava, azonban még a szuperszexi művésznővel is megtörténhet ilyen: éppen forgott a kamera, amikor (akkor még) újdonsült tánnpartneréről kérdezték, aki jelenleg az élettársa. A kémia faramuci dolog, már az első alkalmakkal érezhették, hogy több van közöttük munkakapcsolatnál, ameddig pedig ezt be nem ismerik, addig bizony van egy olyan kellemetlen érzés az emberben, ami okozhat Annáéhoz hasonló, hebegő-habogó tüneteket.

A bájos felvételt ide kattintva tekintheted meg:

elso-alkalmak-elakadt-szava-azsia-expressz

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás