promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kemény szavakat fogalmazott meg Mikes Annával kapcsolatban az Ázsia Expressz indulása előtt, ezt mondta a séf
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a kapcsolatukért aggódik.

Hihetetlen kaland elé néz az ország legkedveltebb szerelmes párja: Mikes Anna és Krausz Gábor a TV2 újabb felkérésére mondtak igen és belevágnak eddigi életük egyik legnehezebb próbatételére és elindultak, hogy ők is átéljék az Ázsia Expressz életérzést. Hihetetlen nagy izgalommal várta a nézőközönség az idei versenyen elinduló nevek bejelentését, a lista nyilvánosságra kerülése után pedig volt nagy megdöbbenés és öröm is.

Az izgalom azonban hamar aggodalomba csapott át, mert egyre több platformon kezdték el fejtegetni azt, hogy ez a verseny akár rossz hatással is lehet az álompár kapcsolatára.

A mai napig rengeteg a kérdőjel Annáék kapcsolatát illetően és bár tudjuk, hogy már együtt laknak és Gábor kislánya is imádja őt, mégis: kapcsolatuk szélsebesen haladt időben és éppen egy nagyon rossz időszakban találkoztak. Kapcsolatuk alakulását nézők millióinak kíváncsi tekintete kísérte, sokáig alig tudták megélni a magánéletüket, most pedig ismét egy versenyben és kihívások tömkelegében kell bizonyítaniuk.

Fel is tették Krausz Gábornak a kérdést, hogy nem-e tart attól, hogy az a fajta stressz, ami ennek a játéknak az elkerülhetetlen velejárója esetleg belerondítana az alig fél éves kapcsolatukba. Gábor bár nem szeret nyilatkozni, főleg nem magánéleti kérdésekben, most mégis megtette és ezt mondta a kétkedők aggályairól:

Nincs mit féltenünk a kapcsolatunkon, hiszen eleve viharban született.

A kemény szavakkal a séf a már fent leírtakra utalt: hihetetlenül rövid idő alatt hihetetlenül intenzív érzéseket éltek át egykori táncpartnerével és úgy állnak hozzá, hogy az Ázsia Expressz nem gyengíteni, hanem erősíteni fogja majd a kapcsolatukat.

A páros már meg is érkezett az egzotikus országba, ahonnan fényképekkel is bejelentkeztek már. Idén először a nézők is beleszólhatnak a show alakulásába, így Gáborék már serényen is el kezdték gyűjteni a szavazatokat, ebben már remekül összeszokott a páros a Dancing with the Stars alatt. A nézők szimpátiája rengeteg előnyhöz juttathatja a versenyzőket, így ha nekik drukkolsz, akkor mindenképp add le rájuk a voksodat, hogy könnyebben induljon számukra a verseny. Gáborék biztosan élményekkel teli érkeznek majd haza és remélhetőleg nem lesz igaza a károgóknak, kapcsolatuk pedig valóban csak erősebbé válik a rájuk váró megpróbáltatásoktól.

Az izgatott készülődést az utazás előtt és a nézőkhöz intézett szavakat ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás