promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült mennyibe kerül Tóth Gabi és Papp Máté Bence csodatábora: ennyi tízezrest kell leszurkolni, ha ide küldenénk a gyereket
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyit kér el a szülőktől a Fricskás fiú és a Nemzet Madonnája.

Hihetetlen intenzitással és sebességgel halad előre Papp Máté Bence és Tóth Gabi kapcsolata: bár szerelmüknek rengeteg megpróbáltatást kell kiállnia. A szerelmük nagyon viharosan indult, hiszen (vélhetően) mind a ketten párkapcsolatban éltek, amikor kezdtek rájönni arra, hogy ami közöttük van több munkakapcsolatnál és barátságnál. Gabi nem sokkal később bejelentette házassága felbontását és nem sokkal később már egy párt alkotott Papp Máté Bencével. Bár sokáig nem szerettek volna a magánéletükről beszélni, ami érthető is volt, hiszen szidalmazással szembesültek így is, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Krausz Gábor is továbblépett, akkor már bátrabban nyilatkoztak.

Minden létező jóslatra rácáfoltak és úgy tűnik, hogy szerelmük napról napra erősebb. Nem olyan régen örömteli hírt jelentettek be: régi nagy álmuk válik valóra és ezzel egy nagy, közös, üzleti döntést is hoztak. Július 15 és 21 között ugyanis közösen rendeznek egy tánc és énektábort, ahova egészen picike gyerektől a tinédzserig várnak minden olyan érdeklődőt, akinek a szívéhez közel áll a tánc, a zene, a népi hagyományok és a kézműveskedés.

Gabiék oldala nem régen élesedett, itt tudjátok megnézni (a jelentkezést is itt kell leadni): egyaritmusunk.hu

A honlap élesítésének napján a tábor ára is kiderült: 95 ezer forintot kell fizetni érte, ami a mai árakat és a program hosszát figyelembevéve egy egészen kedvező árnak mondható. Gabiék elmondták, hogy már nagyon sokan érdeklődtek a tábor iránt, aminek nagyon örülnek, hiszen igazi szerelemprojekt ez a számukra, ami nem az anyagi haszonról szól: szeretnék minél több fiatalnak átadni azt a szenvedélyt, amit ők éreznek a zene és a tánc iránt. A honlapon azt is láthatjuk, hogy egy plusz táborvezető is csatlakozik hozzájuk, hogy két külön korosztályként tudjanak foglalkozni a kisebbekkel és a nagyobbakkal, a saját szintjüknek megfelelően.

A videó, melyben a tábor részleteiről beszélnek ide kattintva tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás