promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi komoly ellentmondásba keveredett, régi felvétel buktatta le, melyen még Krausz Gáborral romantikázott
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyenesen a kamerába mondta, amit ma már teljesen másképpen mesél el, több százezer néző látta az igazság pillanatát.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata és házassága maga volt a megtestesült boldogság: egy ország irigykedett arra, ahogyan Gábor a tenyerén hordozza Gabit, ahol csak lehetett tanúbizonyságot tettek a szerelmükről. Többször nyilatkoztak arról, hogy mekkora támaszaik egymásnak és úgy fogalmaztak, hogy házasságukat egy hurrikán sem téphetné szét. Éppen ezért derült égből villamcsapásként érte az embereket, amikor a házaspár bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Még nagyobb volt a megdöbbenés, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi már tovább is lépett, új párja pedig egy táncos, akit azóta már az egész ország megismert.

Hamarosan Krausz Gáborra is rátalált a szerelem, Mikes Annával nemrégen értek haza az Ázsia Expressz forgatásáról, szerelmük pedig szemmel láthatóan erősebb, mint valaha. Annyira megszokták már a rajongók (és az utálkozók), hogy Gabiék kettőse felbomlott és mindketten továbbléptek, hogy néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ők ketten valamikor 6 évig együtt éltek. Az internet és a televízió azonban nem felejt: nem olyan régen került isméd adásba a Séfek séfének az az adása, amelyben Tóth Gabi főzött. A csirkepaprikást választotta és az előkészületek közben vidáman magyarázta, hogy mennyire nem tud főzni és nem igazán ért a gasztronómiához, de egy szakács mellett ez nem jelent nagy problémát.

Végül a séfek elé került az étel, ám volt még egy meglepetés: Vomberg Frigyes felesége is főzött. Míg Gábor egyáltalán nem ismerte meg Gabi ételét, addig Frigyes rögtön átlátott a szitán és felesége jellegzetes süteményének megkóstolása után érdeklődött Gábortól, hogy Gabi tud-e főzni. Gábor szerencséjére nem hordta le nagyon Gabi főztjét, sőt, ízletesnek titulálta. Ezután a feleségek bementek a stúdióba és megható pillanatoknak lehettünk tanúi, a kis Hannaróza is elkísérte az énekesnőt, aki ekkor még kisbaba volt.

Önmagában ez még nem lenne furcsa, ám Papp Máté Bence mellett valamiféle változás történt Gabiban, e tekintetben is, ugyanis imád főzni és legtöbbször követőinek is megmutatja alkotásait, melyeket általában Instagram sztoriba tölt fel. Főzött már bográcsban, sőt, vadonatúj konyhájának az elkészülését is azzal mutatta be rajongóinak, hogy mennyire imád főzni és milyen mennyei fogásokkal avatja majd fel az új berendezéseket.

Ezek szerint Gabi az elmúlt pár évben összeszedett némi konyhai tudást és már egyáltalán nem titulálja magát botcsinálta szakácsnak. A jelek alapján nagyon úgy tűnik, hogy most kislányára és párjára is ő főz, a képek tanúsága szerint pedig ebben a szerepben is remekül helytáll.

A Séfek séfe szóban forgó epizódját ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás