promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Dopeman kemény elégtételt vett Puzsér Róberten, Ábrahám Róbert után ő vitte be a következő ütést: egy mondattal üzent, de az jobban fáj egy balhorognál is

Dopeman kemény elégtételt vett Puzsér Róberten, Ábrahám Róbert után ő vitte be a következő ütést: egy mondattal üzent, de az jobban fáj egy balhorognál is

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Dopeman végre elégtételt vett a több hónapig tartó marakodás után, egyre többen fordulnak Puzsér Róbert ellen.

Csak úgy pörög a diss Magyarországon: az egész ország felkapta a fejét, amikor Puzsér Róbert összebalhézott Dopemannel, hiszen a publicista egy hatalmas meglepetéssel készült. Egy beef rapvideóval, ami ráadásul nem is sikerült rosszul, ahhoz képest, hogy Puzsér sosem akart zenei babérokra törni.

Azt korábban is lehetett tudni, hogy Puzsér Róbert és Dopeman sosem lesznek legjobb barátok, azt viszont senki sem látta jönni, hogy egy rapháború alakul ki kettejük között. Puzsér fordulatos soraiban csípős szavakkal illette a rappert, aki később egy válasszal érkezett.

Erre jött egy újabb, a korábbinál jóval erősebb Puzsér-videó, melyben már Dopeman édesanyja és húga is szóba került; a szöveg minden tekintetben kíméletlen volt, egy ideig pedig uralta a YouTube legfelkapottabb szekcióját is. Dopeman szerint Puzsér átlépett egy határt azzal, hogy a családját is belekeverte az ügybe, és azt is jelezte diszkréten, hogy ha találkozna vele az utcán, nem biztos, hogy csak úgy elmenne mellette.

Mint ismert, Ábrahám Róbert nem is ment el Puzsér mellett, helyette megütötte: az ügy egészen a rendőrségig jutott, Ábrahám Róbertet múlt szombaton meglátogatták az egyenruhások, majd őrizetbe vették, végül pedig rabosították és már a kihallgatása is megtörtént.

Dopeman pedig nem is lehetne boldogabb a hírek láttán, mindezt pedig azzal jelezte követőinek, hogy újraposztolta a #UTÁLOMADÓPMENT című beef videóját, amihez egy olyan rövidke szöveget írt, ami jobban üt, mint egy falusi kerítésszaggató:

"Pofon utáni…Pofon…"