promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Dopeman újabb üzenetet küldött Puzsér Róbertnek, itt a videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra megszólalt Dopeman, nagy dobásra készül.

Az utóbbi pár napban a magyar sajtó Dopeman és Puzsér Róbert úgynevezett rap háborújától volt hangos. Már korábban is utaltak arra, hogy meglehet, ez lesz az év egyik legütősebb botránya. És a szókimondós üzengetéseket (illetve rap szövegeket) látva, tényleg úgy tűnik, hogy ennél már nem lesz szókimondóbb ütközet a magyar médiatérben, illetve a közösség média egyéb felületein. Közben nagyon sokan állást is foglalnak a vitát illetően, hogy szerintük melyikük nyerte meg a csatát.

Az viszont mindenki meglepett, hogy Puzsér Róbert a saját pályáján vágott vissza Dopeman-nek, és mondta el kendőzetlenül a véleményét. Puzsér Róbert húsvétkor ugyanis rap-számot tett közzé a YouTube csatornáján, amely rövid idő több mint 600 ezer megtekintést ért el. Négy nap alatt már rengetegen látták, és valószínűleg ez a szám még jócskán nőni fog. 

De miről is szól pontosan a vita, hol kezdődött minden?

Érdemes megnézni a szám alatt egyre terebélyesedő kommentszekciót is, hiszen már közel hatezer hozzászólás érkezett ide. Vannak nagyon találó megjegyzések is, hiszen Puzsér fellépése most egy kicsit tényleg elvitte a fókuszt Magyar Péterrél, akiről a húsvét előtti napokban több ezer cikk is megjelent.

Mint az egyik kommentelő írja:

"Végül nem Magyar Péter, hanem Puzsér dobta le az atomot"

Hogy vége lenne? Kötve hisszük.

Sőt, több publicisztika is megjelent a témát illetően, amely így egy kicsit ki is lépett a saját szcénájából.

Ám lehet, hogy még minden folytatódik majd a szemünk előtt, és nem lezárt ügy a két személy üzengetése egymásnak. Dopemanról most az RTL-en jelent meg egy videó, amelyben többek között arról is beszél, hogy új dallal érkezik majd, amely többek között tükör lesz Puzsér Róbert követőinek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás