promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezelhetetlenre dagadt a Puzsér-Dopeman botrány: Majka után újabb híresség alázta le kegyetlenül, a rappert teljesen letaglózta a válasz amit kapott
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év botrányának nézhetünk elébe: Sértett kislányként vergődik Dopeman, nem számított ekkora arculcsapásra.

Hurrikánként forgatta fel az internetet Puzsér Róbert válasza, melyet Dopeman piszkálódására adott. Dopeman és Puzsér csatorozása sem újkeletű: nincs olyan dolog, ami közös lenne bennük és bármi, amit a másik tesz, az ellenszenves, elítélendő és mindenképpen megyjegyzés, gúny, vagy vagy bírálat. Nem mondanám, hogy a viszonyuk megromlott, mert valahogy kétlem, hogy ők ketten valamikor hosszú barátságban lettek volna, de eddig az élni és élni hagyni elvei érvényesülte.

Korábban is köszörülték már egymáson a nyelvüket, azonban Dopeman egy konkrét fenyegetést helyezett kilátásba, amely így hangzott:

Az ígéretét be is váltotta, elkészült az odapirítós, durva rap, amiben nem kímélte sem Puzsért, sem a szeretteit. A bőven 18-as karikás szöveget ide kattintva tudod meghallgatni, csak saját felelősségre:

Ha szeretnél elakadtál volna és fel szeretnéd frissíteni a tudásod azt illetően, hogy mi van most kettőjükket, hogy pontosan mi történt, miért és milyen sorrendben, akkor ezt a magyarázó videót neked ajánljuk:

Dopeman egyébként megszokta, hogy keményen kell állnia a sarat, korábban hasonló adok-kapokba keveredett a Való világ felfedezettjével, Majkával. Bár remek üzleti és baráti kapcsolatnak indult kettőjük között az ismeretség, végül mégis menthetetlenül megutálták egymást. Puzsér Róbertnek felsorolhatatlanul sok baja van Pityinger Lászlóval, itt egyrészt a folyamatos szekálás üthetett be és szövegügyileg sem finomkodott. Továbbá az sem szimpatikus neki, hogy a rapper Orbán Viktor egyik csodálója, amit pedig nem hajlandó szégyellni és büszkén felvállalja politikai identitását (amiben volt egy nagy váltás az évek folyamán).

Már mindkét érintett fél reagált az őket ért megpróbáltatásra, egyelőre nem szeretnének nyilvánosan megszólalni, azt pedig, hogy érkezik-e további válasz, egyelőre nem tudjuk, de ha tippelnünk kéne azt mondanánk, hogy hamarosan újabb felvonás látható (vagy inkább hallható) majd. 

És te hogy vélekedsz, melyik celeb az, amelyik kevésbé szimpatikus ebben az egész virtuális csetepatéban? Nyomj felfelé zöld nyilat arra, akit győztesként szeretnél látni a rapcsata végén, lefele piros nyíllal pedig azt jelöld, akitől a hideg is kiráz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás