promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legnagyobb Fidesz rajongó celebnek küldött üzenetet Puzsér Róbert, most a kivéreztetést kockáztatja
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végképp elvesztette a jómodorát Magyarország megmondóembere, gyermekek inkább ne hallgassák meg a felvételt.

Magyarországon sok megosztó közéleti személyiség van, sőt, mondhatni sokkal több a megosztó, mint a konszenzusos. Ebben a meglehetősen átpolitizált mindennapok nem igazán segítenek: ha valaki nyíltan odaáll az "egyik" oldalra, akkor egészen biztos, hogy a "másik" oldal akkor sem fogja szeretni, ha fejen áll, és fordítva is igaz - meglehetősen mókás, hogy a diktatúrával szemben, ahol csak egy választás van, a demokrácia úgy néz ki, attól az ami, hogy ott már kettő választás akad.

Puzsér Róbert és Dopeman szintén a megosztó emberek közé tartoznak: Puzsér Róbert éles nyelvű kritikusként, míg Dopeman meglehetősen kacskaringós utat bejárva mostanában leginkább Orbán Viktor-rajongó, buddhista bölcseletek által megihletett internetes megmondó-emberként van jelen a közéletben.

Nos, Magyarországon a vélemény szabad, és Puzsér Róbert legújabb akciója után Dopemannal biztosan nem lesznek a legjobb barátok: némileg váratlan módon a kritikus előállt a rapszámmal, amihez még videoklipet is forgatott, ebben pedig meglehetősen kemény véleményt fogalmazott meg Dopeman munkásságával kapcsolatban.

Puzsér "beszólása"  Dopemannak nem az egykori rapper egykori rap-tevékenységével kapcsolatos - bár Puzsér rendszeresen elmondja a véleményét a könnyűzenei élet szereplőiről, ezúttal Dopeman politika véleménye került kivesézésre az egyébként bevallottan nagy rap-rajongó Puzsér előadásában.

A kritikus a tőle megszokott, meglehetősen vulgáris stílusban kifogásolta Dopeman munkásságát - többek között szemére vette, hogy úgy tűnik Dopeman meglehetősen gyakran változtatja a véleményét, korábban ugyanis nem volt akkora Orbán Viktor-rajongó, mint amire mostanában a közösségi médiában megosztott videóiból következtetni lehet.

Dopeman ekkor így nyilatkozott a miniszterelnökről:

Itt pedig teljes terjedelmében meghallgathatjátok Puzsér Róbert előadását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás