promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez volt Magyar Péter és Varga Judit álomszép családi fészke: a balatoni luxusingatlan sem volt elég ahhoz, hogy kitartsanak egymás mellett
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon Magyar Péter már itt is készült felesége hátbaszúrására? A helyiek is nyilatkoztak a párról.

Magyar Péter már jó előre beharangozta, hogy a mai nap különleges lesz: egy mindent leleplező felvételt tárt nyilvánosságra, melyben volt feleségével folytat le egy beszélgetést, a nagy port kavaró Schadl-Völlner üggyel kapcsolatban. Aligha akar olyan, aki a felvételt nem hallgatta volna végig, annak tartalmáról pedig mindenkinek joga van egyénileg véleményt formálni.

Az biztos, hogy nagyon furcsa belegondolni, hogy valamikor ez a két ember egy párt alkotott, szerették egymást, szerelmesek voltak, gyermeket vállaltak és örök hűséget fogadtak egymásnak, bár a viszonyuk már azelőtt is ingoványosnak tűn, hogy Magyar Péter közzétette volna az ominózus felvételt. Ennek egyik ékes bizonyítéka, hogy 2017-ben az akkor még vélhetően boldog pár nagy, közös döntést hozott. Vásároltak a Balaton egyik kedves kis ékszerdoboz helyiségében egy nagy telket, melyen egy ház állt. A ház felújításon esett át, az óriási telek jó része pedig beépítetlen maradt, azonban a család a három gyermekével be is költözött ide.

A helyieket kérdezték arról, hogy mit gondolnak az igazságügyi miniszterről és családjáról. Rebesgették, hogy a pár csal nyaralóként szerette volna használni az ingatlant, azonban megerősítették Balatonhenye lakói, hogy valóban ott élt Magyar Péter és Varga Judit, a gyermekeikkel együtt.

A ház nagyon szép, letisztult stílusú, illik a környék infrastruktúrájába, kívülről semmiféle hivalkodást, vagy fényűzést nem láthatunk. Belső berendezését tekintve is visszafogott és igényes, olyannyira, hogy a beköltözésük évében 2019-ben még a Szép házak magazinba is bekerültek róla a fotók. Érdekesség, hogy a vidéki környezet szerencsét is hozott, Varga Juditot ugyanis ebben az évben nevezték ki igazságügyi miniszternek.

A lakásról az építészeti és lakberendezési lap így nyilatkozott:

„A Káli-medencében egy egykori parasztház romjain hagyományőrző házat valósított meg a fiatal házaspár. A díszített homlokzatú, népies külső belül provence-i és vintage stílusú bútorokkal párosul.”

A kertben egy medence is kialakításra került, az ablakok pedig egy szép rétre néznek. A falunak összesen 130 lakosa van, jórészt nyaralókkal van tele a kis település.

A helyi lakosok azt is elmondták, hogy gyakran láttak egy kis mikrobuszt, mely vélhetően egy minisztériumi autó volt, ami Varga Juditért érkezett, a gyerekek pedig gyakran játszottak lent egy kis pataknál, ami többeknek is kedves kirándulóhely.

A Káli-medence kis gyöngyszeméről, Varga Juditék egykori lakhelyéről, Balatonhenyéről Kun Miklós polgármester is nyilatkozott:

A volt házaspár gyönyörű otthonáról IDE és IDE kattintva nézhetsz meg fényképeket.

Forrás: telex.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás