promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit nem hallgat tovább Magyar Péterről: ezzel kiteregette a szennyest volt férjéről?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Judit megtörte a csendet, ezt reagálta Magyar Péter dühös szavaira.

Nem múlik el úgy nap, hogy ne jelenne meg valamilyen cikk Varga Juditról és Magyar Péterről. A jogász vasárnap este rakott ki egy dühös posztot a közösségi oldalára, miután megtudta, hogy azt terjesztik róla, hogy többször is megverte volt feleségét, a lemondott igazságügyi minisztert. Magyar Péter hangsúlyozta a bejegyzésében, hogy ezek a vádak "totálisan abszurdak".

Magyar Pétert egyébként nemrég megkereste egy online hírportál oknyomozó újságírója, mert beszélni akart vele egy titkos rendőri jelentésről, ami eljutott hozzá, és ami egy 2020. december 29-i, az egykori feleségével folytatott családi vitájuk után készült. Magyar Péter a posztjában elismerte, hogy valóban volt köztük egy veszekedés, de állítása szerint az eset után felvett rendőri jelentés az ő megkérdezése nélkül készült el, aminek "nagy része hamis, fiktív elemekből áll".

Magyar Péter visszaemlékezése szerint azon a bizonyos napon arról volt szó, hogy az egyik veszekedésük urán Varga Judit bejelentette, hogy egy időre elviszi a közös gyerekeiket - de ebbe a jogász nem akart beleegyezni. Magyar Péter elmondása szerint végül a nézeteltérésüket nem tudták egymás között, normálisan megbeszélni, az eljárásba bevonult állami testőrök pedig megakadályozták abban, hogy gyermekeivel érintkezhessen. A jelentés ezt az esetet úgy írja le, mintha a férfi agresszívan lépett volna fel Varga Judittal és az őt védő testőrökkel szemben, de Magyar állítása szerint ilyen nem történt.

Varga Judit mind ez idáig nem szólalt meg a nyilvánosság előtt, de volt férje posztja után ő is közzétett egy bejegyzést. A lemondott igazságügyi miniszter egy párkapcsolati erőszakról szóló rövidfilmet, Az elfelejtett tejföl című alkotást rakta ki az oldalára, ami mellé csak annyit írt:

„Mindig van kiút”.

 

Az elfelejtett tejföl egy mindössze 2 és fél perces kisfilm, ami a Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs által megformált karakterek közti érzelmi bántalmazásról, elszámoltatásról, parancsolgatásról és sértegetésről szól. Egy bevásárlásból éppen hazaérkező nő belső drámáját látjuk, és a rettegést, hogy ügyetlenkedésével, késlekedésével szembekerülhet bántalmazója haragjával.

A párkapcsolati erőszakról szóló, megrázó alkotás 2023-ban elnyerte a Snitt-díjat. Alább ti is megnézhetitek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás