promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nép fiának kikiáltott Magyar Péter több százezres luxustárggyal pózolt, de milliókat költött az Andrássy úton is
Borítókép:  YouTube/444
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy szórja a jó magyar forintokat Varga Judit exférje.

Az utóbbi idők legnagyobb közéleti - de talán a rendszerváltás utáni botrányok tekintetében is dobogós - anomáliája kétségkívül Novák Katalin volt köztársasági elnök asszony kegyelmi ügye volt: könnyen beláthatjuk ritkán mond le egy időben köztársasági elnök és igazságügyi miniszter, különösen hogy két a kormánypárt által ennyire hangsúlyosan felépített politikusról van szó (Varga Judit a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási listavezetője is lett volna).

Az ügy sok vonzata mellett volt egy olyan szál is, amire valószínűleg kevesen számítottak: Varga Judit ügyvéd ex-férje, Magyar Péter is színre lépett. A színre lépést követően kritikákat fogalmazott meg a kormánnyal szemben, azóta pedig meglehetősen sokat szerepel a médiában, sőt március 15-én még fővárosi rendezvényt is tartott, igen komoly technikai színvonalon, tehát azért azt nehezen lehet állítani, hogy a "plebs" közül lépett volna elő alternatív politikai programjával.

Magyar Péter sajátságos státuszának (a lemondott vezető politikusok mellett az sem mindennapi, hogy az egyiknek a volt férje kritikus hangot üssön meg az ex-feleség párjával szemben) köszönhetően már igen korán meghívást kapott különböző műsorokba, ahol ismertette véleményét - bár a kritikus hangok mellett tőle igazán sziklaszilárd elveket és gondolatiságot nem igazán láttunk - és azóta sem - hogy mégis milyen vízió alapján szeretné újraértelmezni Magyarországot.

A nép fiai közül való hangulatra nem igazán erősített rá az egyik interjúban viselt karórájával sem, bár azt el kell ismernünk, igen mutatós, rendkívül elegáns, ugyanakkor visszafogott darabról van szó: egy nagy múltú svájci óragyártó, a Longines egyik modelljéről, amelynek neve 

YouTube/beszeljunkorakrol

Az óra nem mondható olcsónak a maga 3000 eurós árával, ami jelenlegi árfolyamon kb. 1.185.000 forint - igaz, Varga Judit ennél némileg drágább órát hord, Novák Katalin viszont nyilvános szereplésein ennél jelentősen olcsóbb órát viselt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás