promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter feljelentést tesz, betelt a pohár Varga Judit exférjénél
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar Péter komoly döntést hozott.

Magyar Péter feljelentést tesz. A jogász és volt felesége, Varga Judit a napokban egymásnak üzenget nyilvános posztokban a közösségi médiában. Magyar Péter vasárnap este rakott ki egy dühös bejegyzést, amiben határozottan tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, és hogy szembekerült volna a lemondott igazságügyi miniszter testőreivel, majd Varga Judit megosztotta az Ökumenikus Segélyszervezet 2 perces rövidfilmjét, Az elfelejtett tejföl című alkotást, ami a párkapcsolati erőszakról szól.

Magyar Péter nem tudja mire vélni volt felesége posztját, mindenesetre nyilvános bejegyzésben közölte vele, hogy ő továbbra sem fogja kiteregetni a házasságuk szennyesét.

„Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked”

- üzente egykori szerelmének a jogász, aki most komoly elhatározásra jutott.

Úgy döntött, feljelentést tesz és megkérte a rendőrséget, hogy rendeljenek el nyomozást annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy ki, milyen céllal, és kinek az utasításából szivárogtattak ki - ahogy ő fogalmaz - "hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést" a rendőrség állományából.

Ugyanakkor arra is megkérte a rendőrséget, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként azt az újságírót, aki állítása szerint tőlük kapta meg a dokumentumot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás