promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tinder-meglepetés: Magyar Péter lebukott, nyilvánosságra került Varga Judit exférjének féltve őrzött titka
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leleplezték Magyar Péter.

Magyar Péterrel van most tele az internet, és rengetegen kíváncsiak arra, beváltja-e az ígéretét, miszerint március 26-án, kedden - mielőtt belép az ügyészség épületébe - közzé fog tenni egy bizonyos hangfelvételt, ami bizonyítja az állításait.

Varga Judit exférje tehát most arra készül, hogy kiterítse a kártyáit, de egyelőre mindenki csak találgatni tud, hogy mit fogunk hallani azon a hangfelvételen.

Továbbra is gyarapszik Magyar Péter követőtábora és támogatóinak száma, már nem csak Nagy Ervin színész, de a szerelemdoktorrá avanzsált izomceleb, Alekosz is rendszeresen kommentelget a jogász posztjai alá. Sokan szimpatizálnak Magyar Péterrel, de vannak, akik meg vannak róla győződve, hogy neki is vannak titkai, és ő sem teljesen tiszta. A kommentszekciókban mindig előkerülnek azok az emberek, akik úgymond a másik oldalt képviselik, és akik úgy látják, hogy Magyar törekvései furcsák és agresszívak.

Hogy vannak titkai, az természetes - hiszen mindannyiunknak vannak. Az pedig, hogy Magyar Péter milyen oldalakon, társkeresőkön van fent, az abszolút magánügy lenne, ha Bohár Dániel nem kürtölte volna szét ország-világnak. Merthogy Magyar Péter valóban regisztrált a Tinder nevű társkereső oldalra, ami sokak megítélése szerint csak arra jó, hogy alkalmi szexpartnereket keresgéljünk rajta. Nyilván vannak, akik ebből a célból használják csupán, de igenis lehet találni olyan személyeket, akik komoly ismerkedési szándékkal regisztráltak rá.

A Tinder-nek persze megvannak a maga árnyoldalai: nemrég például arról lehetett olvasni, hogy egyre több Sugardaddy és Sugarbabe van fent a társkeresőn, vagyis hogy a Tinderen egyre inkább kezd elterjedni a párkeresés és a pénzügyi tranzakciók, a kitartottság. Ráadásul a brit Sunday Times azt írja, hogy Nagy-Britanniában 2015 óta 30 kiskorút erőszakoltak meg, akik nem a valódi életkorukat adták meg a Tinder-en; ugyanakkor további 60 alkalommal csábítottak el vagy használtak ki szexuálisan fiatalkorúakat - a legfiatalabb áldozat mindössze 8 éves volt.

Szóval Magyar Péter aktív volt a Tinder-en, hogy ez még ma is így van, azt nem tudni. Bohár Dániel videója alább nézhető meg:

Ezért hazudik Magyar Péter

Miért hazudik Magyar Péter? Magyar Péter egy frusztrált ember, mert sikertelen az élete. Kirúgták, a családja pedig elhagyta. A jobboldalon nem sikerült, most pedig a baloldalon keresi a figyelmet. Szánalmas…

Posted by Bohár Dániel - Riporter on Thursday, February 15, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás