promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Varga Judit munkatársa: „Láttuk, hogyan bánt a családjával Magyar Péter”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem hallgat tovább Varga Judit munkatársa, ezt mondta Magyar Péter viselkedéséről.​

Továbbra is csak dagad a botrány Magyar Péter és volt felesége, Varga Judit között. A lemondott igazságügyi miniszter és exférje korábban elkezdett egymásnak üzengetni a közösségi médiában: míg Magyar Péter azt állítja, soha nem bántalmazta feleségét, Varga Judit kirakott egy kisfilmet a párkapcsolati erőszakról.

A jogásznak egyébként egyre több támogatója és követője van, most már nemcsak Nagy Ervin, hanem az egykori Való Világ-szereplő, az ország izomcelebe is beállt Magyar mögé.

Az embereket viszont továbbra is érdekli, mi lehet az igazság Varga Judit és Magyar Péter ügyében, és most ismét megszólalt két informátor, akik újra más irányba tudják elvinni a dolgokat. A Mandiner-nek nyilatkozott a lemondott igazságügyi miniszter két munkatársa, akik megdöbbentően beszéltek a jogász viselkedéséről. Varga egyik volt munkatársa azt mondta, már mikor odakerült az Igazságügyi Minisztérium sajtóosztályára, akkor figyelmeztették, hogy Magyar Péterrel vigyázni kell.

„Míg Varga Juditot egy két lábbal a földön járó, következetes, ugyanakkor emberséges vezetőnek ismertem meg, addig a volt férjét egy fennhéjázó életet élő személynek tartottam, akiben folyton munkált a szereplési vágy, minden mozdulata arra irányult, hogy a reflektorfényben legyen. (...) Gyakran érzeték magukat a kollégák kellemetlenül Magyar miatt. Olyan is megtörtént, hogy magáról válogatott képeket egy rendezvény során és nyomást helyezett a miniszterre, hogy olyan fotókat tegyen ki, amelyeken szerinte saját maga jól néz ki”

A munkatárs szerint gyakran előfordult, hogy egy-egy hivatalos rendezvény után Magyar Péter nyomására saját magáról előnyös, míg feleségéről előnytelen képek kerültek ki. Az informátor szerint Varga Judit azért hagyta ezeket a gerillaakciókat, mert meg akarta kímélni önmagát és a stábját Magyar "hisztijétől".

„Láttam miniszter asszonyon, hogy feszélyezve érzi magát a férje viselkedése miatt és egyszerűbbnek érezte, ha ráhagy dolgokat, hogy elkerüljön egy nagyobb hisztériát és a kollégáival szembeni további atrocitásokat” 

Az Igazságügyi Minisztérium másik korábbi munkatársa is hasonló élményekről vallott a lapnak. Ő azt állítja, hogy már az első pillanattól látszódott, hogy a felszínen nagyon más képet ad magáról Magyar Péter, mint amilyen valójában, ugyanakkor az is látszódott rajta, hogy nem tudta megemészteni, hogy a felesége a miniszter, és nem ő - ez elmondása szerint leginkább abban látszott meg, hogy sok mindenbe próbált belefolyni és beleszólni.

Az informátor szerint míg Varga Judit egy visszafogott és konzervatív ember, addig Magyar Péter egy bulvárosabb, szenzációhajhász vonalat képvisel, amit minden erejével próbált rátolni a volt miniszterre. Hozzátette, a jogász többször is éles szóváltásba került a minisztérium munkatársaival, vállalhatatlan jelzőkkel illette őket, szó szerint debilnek nevezte őket, illetve becsmérelte a minisztert, amiért nem tudták elintézni neki néha, hogy a sporteseményeken a miniszterelnökkel egy páholyban ülhessen.

Azt is elmondta, hogy olyanra is volt példa, hogy Magyar a csapata előtt tett megjegyzéseket Varga Juditra:

„Magyar Péter folyamatosan próbált fenntartani egy olyan látszatot, hogy valójában minden jó és megvan a családi idill. Volt egy karácsonyi címlapos bulvárcikk-fotózás, amelynek létrejöttekor személyesen is részt vettem mint stábtag, a gyerekeken is láttuk, hogy feszélyezve voltak. Juditot a fotózáskor a sírás kerülgette és próbált minél gyorsabban túllenni az egészen, úgy hogy a lehető legkevesebb feszültségnek tegye ki a gyerekeket.. A bulváros tartalmakat se a miniszter, se a gyerekek nem akarták, azokat Péter nyomta le rajtuk. Ezt követően jött az, amit a sajtóban már megjelent jelentésből is tudunk. Tökéletesen láttuk, hogy hogyan is bánt a valóságban a családjával”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás