promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah kimondta Magyar Péterről amire mindenki várt: a triplázó arénasztár szavait nem lehet félreérteni
Borítókép:  Youtube - jolvanez
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah Novák Katalin távozása után is megszólalt, most sem tudta visszafogni magát mikor Magyar Péter került szóba.

Az elmúlt egy év a hírportálok számára maga volt a megtestesült Paradicsom. Bár a hazai celebvilág mindig gondoskodik arról, hogy legyen elég olvasnivaló a pletykára éhes hírfogyasztóknak, most minden eddiginél több izgalmas és aktuális téma foglalkoztatja a közvéleményt. Ott van Szoboszlai Dominik, aki (bár sokan ennek nem örülnek) összemosta a focit a bulvárral és élete minden apró lépéséről tudni szeretnének az emberek. Aztán ott volt nekünk Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, akik bár előtte is ismertek voltak, azóta gyakorlatilag Magyarország szupersztárjai. Amikor ezt megfejelték egy-egy új párkapcsolattal, akkor pedig még nagyobb érdeklődés szabadult el, Mikes Annáról és Papp Máté Bencéről is mindent tudni akartak. Az idő haladt és kipattant egy kényes kegyelmi ügy, melyet Novák Katalin írt alá, ezzel pedig lemondásra kényszerült a köztársasági elnökasszony, akinek már meg is választották az utódját. Ezzel egy időben lemondott Varga Judit is, akinek azóta exférje kiállt a nyilvánosság elé és (szinte) ismeretlen mellékszereplőből az egyik legvitatottabb és követetettebb politikai szereplővé lépett elő.

Bár a vélemények megoszlanak az őt körülvevő jelenségről, alig van olyan hangját hallató ember, aki ne szólalt volna meg az elmúlt pár hét történéseiről. Így tett most a társadalmi szerepvállalást is fontosnak tartó Azahriah, akinek a véleményére különösen sokan figyelnek. Az Arénát háromszor megtöltő fiatalt valóban nevezhetjük véleményvezérnek, hiszen annyian követik őt, amire aligha volt még példa itthon, illetve meg tudja szólítani a fiatalokat, de az idősebb korosztály is szimpatizálva gondol a bontyorfürtű sapkás Azira.

Természetesen a Magyar Péter üggyel kapcsolatban is kíváncsiak voltak, hogy mit gondol a Hősök terés tüntetésen is felszólaló Azahriah, aki így kommentálta Magyar Péter hirtelen megjelenését a Jólvanezígy egyik adásában:

„Meglátjuk, hogy mennyire volt ez egy komoly elhatározás, de amiket ő elmondott, az a legtöbb ember számára nem egy újdonsült dolog. Az ebben a plusz fűszer meg a plusz íz, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta a nyilvánosság elé” – mondta Azahriah a Jólvanezígy című műsorban Magyar Péterről. 

Azahriah idén nagyon kevés koncertet vállal és főleg a külföldi karrierjére koncentrál, de nem sokkal ezelőtt megörvendeztetett minket egy új klippel is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás