promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Pétert támogatja már a szerelemdoktorrá avanzsált botrányceleb is, ezt a szót csupa nagybetűvel emeli ki a jogász minden bejegyzése alatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar Péter posztjai alatt hirtelen megjelent az ország izomcelebe, aki ezt a szót emelte ki minden kommentjében.

Magyar Péter mögé egyre többen állnak be: a jogász legutóbbi bejegyzésében elárulta, hogy már több mint 170 ezren követik a tevékenységét Facebook-on és 30 ezren Instagramon. A március 15-ére szervezett zászlóbontáson még Nagy Ervin színész is megjelent, amin sokan meglepődtek.

Az emberek egy része már messiásként emlegeti Magyar Pétert - a március 15-ei eseményen is lehetett látni olyan táblákat, amikre a Dűne-filmekben hallható Lisan al-Gaib kifejezés került fel -, és egyre több híresség, celeb szólal meg, véleményét fejti ki Varga Judit exférjének tevékenységéről. Nemrég maga Azahriah is kimondta, hogy mit gondol erről az egészről.

Most viszont olyan celeb jelent meg Magyar Péter támogatói között, akire senki sem gondolt volna - még talán a rajongói sem. A Való Világ egykori szereplője, az Ázsia Expressz legutóbbi évadának játékosa, az ország izomcelebe, Nagy Alekosz a jogász több posztja alá is ugyanazt kommentelte be.

Alekosz a hozzászólásaiban egyetlen szót emel ki csupa nagybetűvel, mutatva ezzel, hogy annak a szónak külön súlya, kiemelt fontosságú jelentése van. Az Ázsia Expressz sztárja az abuzál szót emeli ki minden kommentben, ugyanis nemrég volt egy kis összetűzése az egyik hírportál újságírójával, aki olyan stílusban fogalmazott a cikkében, ami nagyon nem tetszett Alekosznak.

„(a még egyelőre nem szájbavert) irtó andrás meg majd megírja, hogy ABUZÁLTAD őket”

- írja Alekosz Magyar Péter több posztja alatt.

Ezek szerint maga Alekosz is támogatja Varga Judit volt férjét, és ezen valószínűleg a rajongói is meglepődtek, mert volt, aki alákommentben odaköszönt neki, míg mások figyelmeztetik, hogy a túl sok szteroid hosszútávon nem fog jót tenni az egészségének.

Az izomceleb egyébként mind ez idáig nem írt ki semmit a saját oldalára Magyar Péterrel kapcsolatban, de ha valóban támogatja őt, akkor minden bizonnyal hamarosan számíthatunk egy velős bejegyzése - 100 százalékban Alekosz kifinomultan őszinte stílusában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás