promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter most kimondta, amire rengeteg magyar várt: a messiásnak kikiáltott jogász egyértelmű üzenetet küldött az országnak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyar Péter szavait nem lehet félreérteni.

Magyar Péter előtört a fényre, és azóta egyre csak gyarapodik a követőtábora. A jogász megállíthatatlanul menetel előre, naponta több bejegyzést is közzétesz a Facebook-oldalán. Ezekben vagy egy nyílt kérdést tesz fel valakinek, vagy reagál bizonyos dolgokra: például Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjúját sem hagyta szó nélkül, amiben a miniszterelnök azt mondta, hogy Magyarország egy normális ország, de néha vannak olyan közjátékok, amik a Dallasra, a Szomszédokra, vagy a Való Világra hasonlítanak.

Magyar Péter csak ennyit felelt erre:

„A miniszterelnöknek a Szomszédok, a Dallas és Való Világ jutott eszébe ma reggel az ország jelenlegi helyzetéről. Nekem inkább a Polip című sorozat és a Keresztapa trilógia”.

Magyar Péter - akit a magyarok közül néhányan messiásnak, Lisan al-Gaibnak kiáltottak ki - most elérte azt is, amit előtte Tóth Gabi, Várkonyi Andrea, és Mészáros Lőrinc, ugyanis ő maga is kapott egy saját Lego-szettet. Természetesen most sem egy igazi Lego-szettről beszélhetünk, hanem a Promotions által sokszor bemutatott Napi Kocka nevű oldalnak köszönhetően "kerülhet fel a polcokra". Az oldal működtetője ugyebár a mesterséges intelligencia segítségével álmodja meg az egyedi Lego-kat; így készült el korábban Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea, és Tóth Gabi szettje is.

A Napi Kocka egyébként rövid videókat is szokott készíteni az AI segítségével - nemrég például megmutatta, milyen lesz az élet 2077-ben Budapesten:


Na, de visszatérve Magyar Péter különleges Lego-szettjére: a jópofa építőkockás kiadvány a jogászhoz is eljutott, aki büszkén osztotta meg a saját közösségi oldalán. Magyar Péter ráadásul egy hozzá passzoló ígérettel együtt osztotta meg a követőivel a saját Legóját, mindössze 5 szóval üzent a magyaroknak, de lehetetlen félreérteni, mit akar vele mondani:

„Kockáról kockára újjáépítjük a hazánkat”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás