promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Lőrincen röhög egész Magyarország, a milliárdost még sohasem láthattuk ilyen előnytelen külsővel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karikás szemmel, borostásan mered a semmibe.​

Valószínűleg már nem sokan vannak az országban, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről - a szóban forgó vállalkozó az ország leggazdagabb embere. Ekkora vagyonnal meglehetősen nehéz kibújni a médiaszereplések alól, és mióta házasságot kötött Várkonyi Andreával, talán még többet szerepel a különböző újságokban, bár életükről inkább a felesége szokott mesélni.

Az viszont a publikusan elérhető információkból is könnyen kiderül, hogy a mai nagy nap a pár számára: Mészáros Lőrincnek ugyanis ma van a születésnapja, 1966. február 24-én született Székesfehérváron.

Eredeti szakmája (mint az már szintén közismert) gázszerelő, ám nem csak alkalmazottként dolgozott, egy társával már a '90-es évek elején céget alapított, és az állami gázprogram keretein belül elkezdték falvakba bevezetni a modern gázhálózatot, a politikába a felcsúti focicsapaton majd polgármesterségen keresztül került.

Mészáros Lőrinc első házasságát 1986-ban kötötte, Kelemen Beatrix Csillával, akivel egészen 2020-ig alkotott egy párt, a válás okát nem közölték. Hosszú pletykák után 2021-ben jelentették be hivatalosan, hogy összejöttek Várkonyi Andreával, és még abban az évben szeptemberben az esküvőt is megtartották, az alcsúti arborétumban.

Az biztos, hogy Mészáros nem azzal a bizonyossal gurigázik, ugyanis amellett, hogy a Forbes magyar kiadásának legvagyonosabb embereit összeszedő listáján gyakorlatilag bérelt helye van a dobogó első fokán, még a nemzetközi dollármilliárdosokat összegyűjtő kiadványba belefért, méghozzá az 1715. helyen - futóversenyen nem túl jó eredmény, a világ dollármilliárdosai közt viszont mondhatni rendben van. 

Alakja bizony már sokszor megihlette a digitális népművészeket is, párjával rendszeresen különböző mémek főszereplői, talán az egyik legfelkapottabb ezek közül a Napi Lego, ami nevéből adódóan fiktív LEGO-szettek készítésével foglalkozik. Az alkotó már több jelenetet is megörökített a házaspár életéből, most külön szettel tisztelgett az ország leggazdagabb vállalkozója előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás