promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország egy Várkonyi Andrea mémen röhög, Mészáros Lőrinc felesége leiskolázta a Város királynőit
Borítókép:  Youtube - TatarCsillaVlog
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régen volt már ekkora találat a magyar poéntengerben, fogjuk a hasunkat a nevetéstől.

Külföldön már kishazánknál jóval régebben megjelentek a tévében a flexelős műsorok, amelyekben lehetőleg minél fiatalabb, lehetőleg bármiféle produktum nélküli emberek hergelik a nézők idegeit azzal, hogy mire, mennyit költenek. Érdekes ennek a pszichológiája: mindenki dühöng, mindenki háborog, de csak bekapcsolja a nép a tévét és puffogva végignézik az adást.

Nálunk ez a Feleségek luxuskivitelben című, azóta is utánozhatatlan televíziós klasszikussal indult térhódító útjára, amelynek köszönhetünk egy Vasvári Vivient, egy Polgár Tündét, de ha valaki elfelejtette volna, Köllő Babettet is ez a műsor írta be a médiatörténelembe.

Bár ez jó pár évadot megért, utána viszonylag csend volt ilyen műsorok terén és évekig rongyrázás nélkül maradtunk. Ekkor újabb üstökös csapódott be a magyar polgárok televíziójába: megérkezett a Rich Kids Hungary, vagyis a Kőgazdag fiatalok.

Ebben pár tizen- huszonéves beszélt luxusautókról, mérhetetlen plasztikázásról, több tízmilliós esküvőről, sminkekről, ruhákról, 5 milliós testőrről, dubaii lakásról, luxusutakról, jachtról, megalázott takarítónőkről, szóval mindenről ami hozzájár a gazdagsághoz, vagy nem.

Ennek vége lett, de szerencsére nem kellett sokat várnunk és ismét kaptunk egy hasonló tematikát a nyakunkba: megérkeztek a Város királynői és egyesítettek mindent, amit szerettünk és utáltunk ezekből a műsorokból.

Itt a Feleségek luxuskivitelben-hez jobban hasonlít a dolog, csak ők nem feleségek, legalábbis nem mindannyian.

Ez ihlette most meg az éles eszű magyarokat és elképesztő poénkép (mém) kapott szárnyra az interneten. Maga a poén nem egy boyolult konstrukció, de zseniálisan van kivitelezve.

A fotó kétfelé van vágva, felül a Város királynőinek szereplői, akik épp azt mondják, hogy mi vagyunk a leggazdagabbak, senkinek nincs nálunk több pénze. Ezalatt pedig Várkonyi Andrea mosolyog, akihez egyszerűen azt a jól ismert magyar fricskát írták oda, amit gyakran használunk a mindennapokban is: Fogd meg a söröm.

A kép amilyen egyszerű olyan nagyszerű, mi jót nevettünk rajta.


(Fotó: Facebook)

Ha esetleg kíváncsi lennél Andrea valóban le tudná-e iskolázni a hölgyeket, akkor Mészáros Lőrinc felesége itt értekezik hosszabban arról, amikor rászánta magát az IQ tesztre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás