promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea szó nélkül szakította meg a kapcsolatot, a több éves jó viszony ellenére sem kegyelmezett Gombos Edinának
Borítókép:  Youtube - TatarCsillaVlog
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elkeserítő dolgok derültek ki a régi jó viszonyról.

Gombos Edinát az ország a TV2-ből ismerhette meg, hosszú ideig volt az Aktív háziasszonya. A gyönyörű műsorvezetőnő ez idő tájt szoros kapcsolatot ápolt Várkonyi Andreával, aki akkor szintén a csatornánál dolgozott, és akkori párjával, Bochkor Gáborral is.

A közös munkahelyen töltött idő alatt családilag is közel kerültek egymáshoz, Andi és Edina legjobb barátnők voltak, gyakran meglátogatták egymást az otthonukban is. Gombos Edina és Várkonyi Andrea azonban később összekülönböztek: Bochkor Gáborék akkoriban mentek el dolgozni egy másik rádióadóhoz, és Edinának erről nem szólt senki. Csak pár nappal később értesítették, hogy Edinának két nap múlva jelenése van a rádióban, Edina viszont erre nem állt készen, mondván, hogy sem az ajánlat, sem a megkeresés módja nem tűnt neki túl bíztatónak, időközben pedig már a FEM3 csatornával is leszerződött, ebből lett a konfliktus korábbi műsorvezetőtársa és közte.

Ám ettől még Andi és Edina barátnők maradtak, sikerült rendezni a soraikat és nem engedték, hogy szakmai dolgok közéjük álljanak. A barátságukat még a távolság sem tudta kikezdeni: miután Edina 2004-ben, Budapesten összeházasodott kubai származású férjével, Alberto Costafredával, hosszú időre Floridaba költözött a házaspár. Edina a családi élet mellett egyre kevésbé tartotta a kapcsolatot az egykori kollégákkal, de Várkonyi Andrea kivételt jelentett. Rendszeresen beszéltek telefonon, érdeklődtek egymás iránt, és ha Edina hazalátogatott, Andit mindig meglátogatta. Még azután és megmaradt a jó viszony, miután Andi véget ért a kapcsolata Bochkor Gáborral.

Úgy tűnt, hogy semmi nem állhat a barátságuk útjába - aztán a szakítás után Andira újból rátalált a szerelem. A másorvezetőhöz közel állók szerint mióta Andrea összeházasodott Mészáros Lőrinccel, sokkal zárkózottabb életet él, mint korábban, nem tartja a kapcsolatot korábbi barátnőivel. Sőt, Edinát még az esküvőre sem hívták meg, ami valószínűleg igazi gyomros volt a kapcsolatukat illetően, kétséges, hogy ebből bármikor lehet-e még ismét olyan kapcsolat, mint előtte volt.

Itt megnézhetitek, ahogy Gombos Edina a saját szavaival vall a Bochkor Gáborral való vitás helyzetről egy népszerű tévéműsorban, ország világ előtt:

Forrás: kiskegyed.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás