promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea intelligenciája hurrikánként tarol le mindent, ami az útjába kerül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják, de Várkonyi Andreát orvosnak szánták a szülei, de aztán a média szippantotta be teljesen.

A TV2 egykori sztárja igazi orvos családban nőtt fel, szóval nem meglepő, hogy vonzotta ez a szakma az elejétől kezdve. Az édesapja professzor, akinek a belgyógyászat volt a szakterülete, míg az édesanyja szemészként dolgozott.

Később Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, és rezidensként szintén Szegeden fordult meg a belgyógyászaton. Már ekkor belekerült kicsit a média vérkeringésébe, mivel feltűnt a Szegedi televíziónál is.

Andrea nem lassított, mivel később megszerezte a második diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon, majd jött a pszichológia. Tehát azt lehet látni, hogy sok úton elindulhatott volna a karrierjében, de miután felkerült a fővárosba, mégis a TV2 mellett tette le a voksát, és a Tények hírolvasója lett.

Ezt a munkát több, mint 15 évig nem tudta megunni. Végül Várkonyi Andrea 2016 után búcsúzott. Akkor Pachmann Péter egy hatalmas virágcsokorral köszönt el tőle a műsor végén.

„Andikám! Emlékszem, amikor 16 évvel ezelőtt bejöttél, vörös-barnás hajad volt – imádtam. Határozott csaj voltál, most meg egy nagyon szép, gyönyörű nő lettél, aki még okos is – ez nagyon fontos”

- mondta akkor Pachmann.

Nos, Pachmann Péter valóban nem viccelt azzal, hogy Várkonyi Andrea igazából elég intelligens. Már öt éves az a videó, amikor Mészáros Lőrinc feleségét azért hívták be a Mokkába, hogy milyen sikeres lett az elvégzett IQ-tesztje, amit az elején nem volt önbizalmas kitölteni.

Mivel ezen kimagasló eredmény született, így ezután elment egy Mensa tesztre is. Az egyórás feladatsort Várkonyi Andrea 40 perc alatt oldotta meg, és nem érezte nehéznek, így nem csoda, hogy Mensa-tag is lett, amiről oklevelet kapott. A többi az egykori Mokkás videóból kiderül.

Később ugye a műsorvezető azért hagyta ott a TV2-t, mert ismét új kihívásokra vágyott az életben. Magánélete is sokakat foglalkoztatott az évek során. Ugyebár 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk, Nóra.

Ők 2018-ban szakítottak, és megérkezett Zsidró Tamás sztárfodrász a híresség életébe, de két év után ez a kapcsolat is zátonyra futott. Több hónapnyi szóbeszéd után 2021 áprilisában hivatalosan is bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és Várkonyi Andrea eljegyezték egymást, majd össze is házasodtak, és két éve egy párt alkotnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás