promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea forró csókot váltott Mészáros Lőrinccel, mindenki láthatta a pár szenvedélyességét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szakmai konferencián feledkezett meg magáról a pár, nem látták, hogy veszi őket a kamera.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc már csak pozíciójukból fakadóan is nagyon védik a magánéletüket, szinte soha nem nyilatkoznak arról, hogy milyen a kapcsolatuk. A magyar ember meg ugye amit nem tud és titok, arra kíváncsi, így hatalmas érdeklődés övezi őket már a szerelmük legeleje óta.

Pár talán annyi negatív megjegyzést még az országban nem kapott, mint ők, bár azért most szerintem Tóth Gabi és Papp Máté Bence párosa lekörözné őket ebben a népszerűségi mínusz versenyben.

Most azonban a Blikk igen érekes információt közölt a párról: A magazin a pár alapítványának szakmai konferenciájára látogatott el. A pár csak úgy sugárzott a boldogságtól, Andrea szélesen mosolygott és már a megérkezésük is igen intimre sikeredett: kézenfogva sétáltak oda a helyükre. Mindketten elegánsan, Andrea fekete selyemruhában, Lőrinc pedig öltönyben mutatkozott.

A kamerákat szinte teljesen figyelmen kívül hagyták, emiatt fordulhatott elő az is, hogy miután elfoglalták a helyüket rá nem sokkal csókot váltottak egymással, ami finoman szólva sem jellemző rájuk.

Természetesen a romantika mellett szakmai kérdések is előkerültek: Mészáros Lőrinc a tulajdonosa, Dr. Várkonyi Andrea pedig az Alapítvány az Innovatív Oktatásért kuratóriumi elnökeként szólalt fel. Kezdeményezésük a High-Tech Suli program nevet viseli, melynek mottója, hogy

„Minden gyerek egy önálló galaxis” 

A program 2020-ban indult és olyan sikeresen teljesített, hogy 2021-ben megkapta a „Legjobb CSR Programért” díjat, ezt a pár együtt vette át.

Az alapítvány célja a tantermek digitalizációját segítené elő. Dr. Várkonyi Andrea, akinek a beszéde nyitotta az eseményt, egy személyes tapasztalat miatt tette le voksát emellett a célkitűzés mellett. A covid időszaka alatt lánya távoktatásban tanult és látta ennek nehézségeit, emiatt szeretett volna ebben segíteni az iskoláknak.

A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni, ezek egyike az adományozás. Úgyhogy megkérdeztem, mit szólna hozzá, ha ebben a szegmensben nyitnánk egy ilyen kaput és valahogy segítenénk az iskolákat. Azt mondta, hogy természetesen, vágjunk bele.

Mesélte mosolyogva Andrea, aki ezután a színpadra hívta a férjét és egy emlékplakettet adott át neki.

Eddig összesen több, mint egy milliárd forintott fordítottak a fejlesztésre, azonban bejelentették, hogy további bővülés és újabb beruházások is várhatóak, újabb pályázati kiírást tesznek majd közzé, amire ismét jelentkezhetnek az iskolák.

Az eseményen főleg pedagógusok vettek részt és a Magyar Bankholding székházának a termében tartották.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás