promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andreáról megdöbbentő fotó került nyilvánosságra, mindenki az állát fogja keresni a földön
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andreáról egy meglepő kép került ki az internetre.

Sokan nem tudják, de Várkonyi Andrea igazi orvos családban származik. Az édesapja professzor, akinek a belgyógyászat volt a szakterülete, míg az édesanyja szemészként dolgozott. Az érettségi után természetesen őt is vonzotta az orvosi szakma, mivel a szüleitől rengeteg minden ragadt rá.

A Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, és rezidensként szintén Szegeden volt a belgyógyászaton. Már ekkor belekerült kicsit a média vérkeringésébe, mivel feltűnt a Szegedi televíziónál is.

Rá ugye nem volt igaz, hogy ne tudna egy fenékkel több lovat megülni, és folyamatosan érezte magában a pezsgést. Később megszerezte a második diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon, majd jött a pszichológia.

Bár az orvosi dolgok is a vérében voltak, de miután felment Budapestre, a TV2 kínált neki karriert, így a Tények műsorvezetője lett. Azurák Csaba, aki korábban a Napló című produkcióban dolgozott, 2009-ben csatlakozott hozzá, és elég erős barátság is alakult ki közöttük.

Várkonyi olyan titkokat is elárult, hogy az asztal alatt rendszeresen tartott ennivalót és innivalót, és egy időben minden felvételre kókuszgolyóval készült.

Később a műsorvezető azért hagyta ott a TV2-t, mert ismét új kihívásokra vágyott az életben. Magánélete is sokakat foglalkoztatott az évek során. Ugyebár 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk, Nóra.

Ők 2018-ban szakítottak, és megérkezett Zsidró Tamás sztárfodrász a híresség életébe, de két év után ez a kapcsolat is zátonyra futott. Több hónapnyi szóbeszéd után 2021 áprilisában hivatalosan is bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és Várkonyi Andrea eljegyezték egymást, majd össze is házasodtak.

Közben egy megdöbbentő fotó került elő Várkonyi Andreáról a múltból. Ez még akkor készült, amikor a TV2 egykori műsorvezetője egyetemista volt Szegeden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás