promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea hálószobatitkokat árult el, megújulhat a magyar zászló
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar embereket Várkonyi Andrea intim együttlétei, a magyar zászló lehetséges megújulása, és a Tiszánál lezuhant UFO érdekelte leginkább az elmúlt napokban. Jöjjenek a legolvasottabb cikkek!

Várkonyi Andrea mostanában már nem szerepel televíziós műsorokban, de ez nem mindig volt így. Korábban többször megfordult a kamerák előtt, és előfordult, hogy intim dolgokkal kapcsolatban is megszólalt. Andrea például hálószobatitkokról is vallott Szulák Andrea előtt, nem tudta kikerülni a kérdést, egyszerűen muszáj volt rá válaszolnia, és mindössze 5 másodperce volt rá.

Egy inkább dagab a botrány Tóth Gabi és Krausz Gábor válása körül. Az internet népe most éppen azon rugózik, hogy mi történik Tóth Vera és a sztárszakács között. Mi magunk sem tudjuk értelmezni ezt az egészet, de őszintén szólva kíváncsiak lennénk rá, hogy a család mit szól hozzá, hiszen nyilván ők is látják mindezt.

Parázsló hangulat alakult ki egy új agyszülemény kapcsán, amely szerint a magyar zászló a jelenleg ismert formájában teljesen átalakul. Vajon tényleg megújulhat hazánk zászlaja, vagy ez megint csak egy vicc? Ennek próbáltunk meg utánajárni.

A Szerencsekerék Szerencselánya, Sydney van den Bosch félmeztelen képet tett közzé a közösségi oldalán. Syndey felsőtestét csupán egy párna takarja el, szóval semmit sem mutat meg, amit nem akar a kíváncsi szemek előtt feltárni.

Liv Tylerre sokan csak úgy emlékeznek, mint A gyűrűk ura szemrevaló tündéje. A 46 éves színésznő nemrég egy igen bevállalós képet közölt magáról, amin apró bugyira vetkőzött.

UFO zuhant le a Tiszánál. Legalább négy fényes test lezuhanásáról számoltak be országszerte. Több szemtanú jelentkezett az eset kapcsán Pécsről, Váraljáról és Nagykanizsáról is, azonban a legtitokzatosabb eseményt a Tisza partján dokumentálták Martfű és Tiszaföldvár között. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás