promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen képet posztolt Sydney van den Bosch, ámulatba ejtett mindenkit a Szerencselány
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch félmeztelenül mutatta meg magát.

Sydney van den Bosch még 2013-ban jelentkezett A szépségkirálynő című műsorba, ahol bejutott a legjobb 6 közé, de végül nem az ő fejére került a korona. Utána a Magyarország Szépe versenyen II. udvarhölgynek választották, majd felkérték, hogy képviselje hazánkat a Miss Earth világversenyen.

Sydney modellkarrierje nem igen jutott el szélesebb körhöz, de amint szerepet vállalt a TV2 Farm VIP című reality-jének első évadában, hatalmas népszerűségre tett szert. Ráadásul a csatorna ezt követően alkalmazni kezdte a Szerencsekerék-ben, mint a műsor Szerencselánya, ezek után pedig nem csoda, hogy olyan sokan elkezdtek rajongani érte.

Végtére is egy csodálatosan szép, fiatal 27 éves nő, aki a férfiak legnagyobb bánatára már foglalt, hiszen 2018-ban házasodott össze Egerszegi Tamás labdarúgóval.

Sydney van den Bosch legközelebb azt is megmutathatja, hogy mennyire jól mozog a parketten, ugyanis ő lesz a partnere Ádám Csaba, szlovák Országos Bajnok, többszörös Ranglista Győztes és bajnoki döntősnek a Dancing with the Stars idei évadában. A TV2 táncos showműsora október közepén tér vissza a képernyőre, Sydney és partnere addig gőzerővel készülnek az első élő adásra.

A Szerencselány a napokban egy igen bevállalós képet tett ki magáról, amint látszólag félmeztelenül látható. Syndey felsőtestét csupán egy párna takarja el, szóval semmit sem mutat meg, amit nem akar a kíváncsi szemek előtt feltárni, szóval a követők fantáziájára van bízva minden, ami a hófehér párna alatt rejlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás