promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félpucéran fotózták Sydney van den Boscht? Olyan a látvány mintha nyertünk volna a Szerencsekerékben
Borítókép:  Youtube - sydneyvandenbosch1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell éppen egy jól megérdemelt nyaraláson tölti fel magát két forgatás között, erről osztott meg egy fotót.

Arról csak találgathatunk a képet nézve, hog a világ melyik tája az, ahol ilyen égszínkékszínű, kristálytiszta a tenger és ennyire derült, napfényes az ég. Azonban a 2014-es Miss Earth Hungary győztes Sydney van den Bosch csak egy kis időre hagyott minket a kérdésen elmélkedni, ugyanis egy másik posztban elárulja úticélját, ami nem más mint...

Santorini. Nem csoda, ha ismerősen cseng a név, a hazai celegvilág kifejezetten kedveli ezt az úticélt. Na de mit is kell róla tudni?

Santorini, hivatalos nevén Thira, egy festői görög sziget az Égei-tengeren, ami az észak-déli Kyklád-szigetek csoportjában található. Az sziget kiemelkedő vonása a lenyűgöző szépségű vulkáni táj, melyet a híres Santorini-kaldera jellemez. A kaldera egy hatalmas vulkáni kráter, amely a tengerbe ömlik, és magában foglalja a tengerparti településeket, ezáltal pedig fenséges kilátást biztosít.

Santorini a fehérre meszelt épületeiről, szűk sikátorairól és lenyűgöző naplementéiről is ismert. A sziget tradicionális építészeti stílusa és az óvárosok, például Oia és Fira, számos turistát vonz a világ minden tájáról. Ezek a települések a sziklák peremén helyezkednek el, tökéletes kilátást nyújtva a tengerre és az alatta húzódó kráterre.

Santorini gazdag, pezsgő történelmi emlékekkel rendelkezik, és számos régészeti lelőhelyet és múzeumot találhatunk itt, ahol a minószi kultúra és az ókori görög civilizáció emlékeit lehet megtekinteni.

A szigeten rengeteg lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, például a tengerpartokon való pihenés, a vitorlázás, a búvárkodás és a helyi gasztronómia élvezete. Santorini híres a finom borairól is, mivel a vulkáni talaj kiválóan alkalmas a szőlőtermesztésre, így a sziget a minőségi borok egyik központjává vált.

Emellett az úticél mellett tette le a voksát a meseszép Szerencsekerék szereplő is, ahová párjával együtt érkezett és a fotók tanulságai alapján igencsak jól érezte magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás