promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki a szépségversenyen, Sydney van den Bosch hibázott a színpadon
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch elismerte, hogy nagyot hibázott a szépségversenyen.

A TV2 továbbra is a Szerencsekerék korábbi adásainak ismétléseit adja. Nemrég vetítették újra azt az adást, amiben Sydney van den Bosch egy olyan bakijáról vallott, ami az egyik szépségversenyen történt vele. A Szerencselány alig múlt 18 éves, mikor részt vett ezen a versenyen, és ott olyan döntést hozott, amiről utólag elismerte, hogy nagy hiba volt.

Sydney-nek elő kellett adnia valamilyen produkciót a színpadon, és ő úgy határozott, hogy mivel régen is néptáncolt, ebben a számban fogja megmutatni, mit tud. Igen ám, csak hogy mellette ott volt a sok szambatáncos versenytársa, apró bugyiban, míg ő tetőtől-talpig felöltözve, üveggel a fején, és azonnal rájött, hogy rosszul választotta meg a magánszámát.

Bár ez nem egy szokványos baki, Sydney mégis úgy érzi, ezzel nagyot hibázott a szépségversenyen. Az nem derül ki az alábbi videóból, hogy milyen eredménnyel zárt végül, de vannak igen szép eredményei, amit modellkarrierje során szerzett.

2013-ban szerepelt a TV2-es szépségkirálynő választáson, ahol a döntőbe jutott. 2014-ben az M1-es Magyarország szépe versenyen vett részt, ahol II. udvarhölgynek koronázták meg. A verseny után felkérték arra, hogy képviselje hazánkat a Miss Earth szépségversenyen; bár nem jutott be az első 16 közé, de a közönségszavazáson a harmadik legszebb lány lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás