promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézz szét Sydney van den Bosch fényűző házában, aminek ragyogása még a szépségkiránynőn is túltesz
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch nem tárt mindent a kíváncsi szemek elé, de azért kicsit bekukucskálhatunk.

Sydney van den Bosch nevével mostanság a TV2-n találkozhatunk a legtöbbet. Bár Kasza Tibi a Szerencsekerék műsorvezetője, de a mindig gyönyörű Sydney van den Bosch a show háziasszonya. Az ő híres elődje anno még Prokopp Dóra volt.

A 27 éves szépségkirálynő kifogástalanul néz ki a képernyőn, és persze azon kívül is. Sydney van den Bosch körül minden jól alakul jelenleg: nem rég az év közösségimédia-sztárjának választották, míg maga a Szerencsekerék az év vetélkedője lett.

Már az is biztos, hogy a TV2 nem akar leállni a Szerencsekerékkel. Nem olyan rég bejelentették, hogy augusztus 13-án Kasza Tiborral és Sydney van den Bosch-sal újra indul a csatorna népszerű vetélkedője.

A Szerencsekerékben most is két civil versenyző és egy-egy híresség teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a nyereményekért. A tét ezúttal is nagy lesz, mivel többmilliós összegek forognak majd kockán a fődíj játékban. Ez ugyebár az az újítás, amivel a TV2 nagyot tudott dobbantani.

Vasárnap Gergely Róbert áll be a kerék mögé sztárként, de olyanokkal is találkozhatunk még, mint Szabó Erika, Singh Viki, Soltész Rezső vagy Kiss Endi.

A Hal a tortán rajongói nincsenek elhanyagolva, mivel a Super TV2-n, valamint a TV2 Séf csatornán is megnézhetik, hogyan főznek a sztárok a saját otthonaikban. Sydney van den Bosch is bevállalt egy főzést, amiben az édesapja segített neki.

A Szerencsekerék nem mutatott meg sokat a lakásából, de annyi biztos, hogy igazi álomkonyhája van. Végül a vendégek is elégedettek voltak a végeredménnyel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás