promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gyűrűk Ura 46 éves tündéje levetkőzött, apró bugyiban mutatta meg bájait
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liv Tyler elbűvölő és csodálatos, és most megmutatta a bájait is.

Liv Tyler egy olyan hollywoodi sztár, aki már nagyon fiatalon belopta magát a nagyközönség szívébe. Kevesen tudják, de egy igazi rocklegendának, Steven Tylernek a lánya, aki már nagyon fiatalon is apja közelében a showbizniszben mozgott, majd rövidebb és hosszabb út után színésznő lett,Már a '90-es években is feltűnt egy sor olyan filmben, mint a Keresztapa harmadik részében, de igazán az Armageddon című film hozta el neki a sikert, amelyben többek között Bruce Willis-szel és Ben Affleck-kel szerepelt közösen. Liv természetes szépsége és tehetsége egyaránt lenyűgözte a kritikusokat és a nézőket, a film természetesen nagy siker lett,

miközben egy igazi sztárparádét láthattak benne a nézők, egy nagy adag világvége hangulattal.

A  Tolkien mesterműbévől készült filmuniverzum, A Gyűrűk Ura-trilógia, ahol Arwen karakterét alakította többek között Orlando Bloom társaságában, nemcsak a nézők, hanem a kritikusok számára is emlékezetes maradt. Ebben a szerepben mutatta meg, hogy képes mély, érzelmi szerepekre is. Sokan elsősorban ezekből a filmekből emlékeznek a bájos tündére, aki Aragorn szívébe is azonnal belopta magát. Az ő szerelmi történetük a film egyik legemlékezetesebb romantikus szála.

Mellőzve a filmeket, Liv az évek során sok más területen is kipróbálta magát. Legyen szó zenéről, modellkedésről vagy éppen aktivizmusról, ő mindig teljes odaadással vetette bele magát a munkába. A rajongótábora azonban megmaradt, elképesztően sok kedvelése van a közösségi média különböző platformjain. A 46 éves sznésznő pedig a mai napig is modellkedik, így pedig folyamatosan kerülnek fel róla fotók, elsősorban az Instagram-on követik őt a rajongók nagyon aktívan.

Láttátok már a bájos színésznő otthonát?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás