promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő vetkőzős videó: Jennifer Lopez 53 évesen ledobta a textilt, itt a videó, iszonyatosan fehér bugyiban láthatjuk formás fenekét
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az a felvétel, amitől azonnal meg akarod majd nézni a hosszabb filmet is.

Jennifer Lopezről és Ben Affleckről az elmúlt időszakban rengeteget lehetett hallani (még a Magyarországon megjelenő sajtó is nagyon sokat cikkezett róluk), hiszen a házasságuk sem volt szokványos, de még az újbóli egymásratalálásuk is nagyon jó sztori volt. A korábbi szerelmesek olybá tűnnek, mintha rengeteg dolgot szeretnének pótolni, ami az elmúlt évtizedekben kimaradt a "közös" életükből. Többször házasodtak össze, és még a házassági szerződésük is elképesztően izgalmas, a lapok azonnal nyilvánosságra hozták belőle az intimebb dolgokat.

Jennifer Lopez pedig kivirult, és visszatért a filmvászonra is.

A Shotgun Wedding fantázianévre hallgató romantikus elemekkel sűrűn beszőtt akcióvígjátékban JLo nagyon bevállalós jelenetekben is szerepelt a pimaszul jóképű, és egyre idősebben még pimaszabbul jóképű Josh Duhamel mellett. A film amúgy nagyon megosztotta a nézőközönséget, annak ellenére, hogy elképesztően nagy nevekkel operál. JLo amúgy jó sok kihagyás után elevenítette fel újra a színészkedést, dobbantott egy nagyot a Wall Street pillangóival, majd most ismét egy vígjátékban láthatjuk őt.

Ám nagyon bevállalós jelenetek sokaságát láthatjuk a filmben, az észveszejtő alakú énekesnő elképesztő pózokban mutatja meg nőiességét az alkotásban. És nem fogjátok kitalálni, hogy mi a film sztorija, egy esküvő, amelybe belerondítanak a kalózok, és bizony túszul ejtik a násznépet.

Ebből hogy fog kijönni Jennifer Lopez és Duhamel? Hát bizony igazi akcióhősökként, és még Stifler mamája is feltűnik az alkotásban.

IDE kattintva láthatjátok a YouTube-on a film intim jelenetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás