promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
62 évesen is csúcsbombázó istennő: így néz ki a Dirty Dancing csábos táncosa, Jennifer Grey
Borítókép:  ©Vestron Pictures film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a gyönyörű színésznőre?

1987-et írtunk, amikor a semmiből egyszercsak betoppant az életünkbe a világ egyik legjobb filmje, a Dirty Dancing, amelyben Patrick Swayze és Jennifer Grey olyan jelenetek közepette gabalyodtak egymásba, hogy bizony jó sok évre, sőt, évtizedekre meghatározták a popkultúrát. A film egyes jelenetei azóta is valünk élnek, és bizony nagyon sokszor láthatjuk őket visszakacsintani más alkotásokban is. A film igazi kultklasszikus lett, milliók rajongtak érte Magyarországon is. Ha egy korszakot kéne leírni 5 kultikus alkotással, a nyolcvanas évek elejét és a kilencvenes évek végét összefoglaló lajstromunkba szinte tuti, hogy helyet kapna ez az alkotás is.

1987-ban a film mindenféle szempontból nagyot robbantott a jegypénztáraknál, igazi blockbuster lett, és talán a legmaradandóbb az egyes jelentek mellett a film híres betétdala, a The Time of Mi Lyfe, amely csúcsra jutott, sőt, a csúcsok csúcsán is járt, hiszen behúzta az Oscar-díjat, a Golden Globe-ot és a Grammy-t is.

Emléksztek még Jennifer Grey-re?

A film csábos főszereplője a csúcspasi Patrick Swayze mellett, Jennifer Grey volt, aki egy igazi, showra termett családban született, hiszen szülei mind a showbizniszben dolgoztak. Az igazi csúcsra a Dirty Dancig-ben jutott, bár előtte és utána is játszott híresebb alkotásokban, mint például a Gengszterek klubjában.

A színésznőt lehet, hogy sokan nem fogják megismerni, hiszen korábban megműttette az orrát, és ezt később élete egyik legrosszabb döntésének gondolta, hiszen utána sokkal kevesebben ismerték fel.

Így néz ki most 62 évesen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás