promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi folyik a TV2-nél? Eltüntették a Tények Pluszt és a Szerencsekereket is
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 több kiemelt műsorát is levette, és azt is tudni, miért.

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-nél, ami már szombaton életbe lép. Azt már napokkal korábban is lehetett tudni, hogy A mi kis falunk 8. évadának szombati debütálása miatt a TV2 átrakja a Mutasd a hangod! vasárnapi adását szombat kora estére; emiatt pedig változik a Sztárban sztár leszek! kezdési időpontja is, de most újabb kavarás történt, ami teljesen felborítja az egész hétvégét.

A TV2 hivatalos műsorújságjában vettük észre, hogy szombat este elmarad a Tények Plusz, helyette pedig 18:55-től lesz a Mutasd a hangod! új adása. Ezt követi majd a Sztárban sztár leszek! 4. évadának következő válogató adása, amiről a napokban azt lehetett hallani, hogy 21 órakor fog kezdődni, de a televíziós reklámokban 19:30 szerepelt.

Ehhez képest most úgy néz ki, hogy a Sztárban sztár leszek egy időben fog futni a The Voice e heti részével, vagyis 20 órakor fog kezdődni.

Most kiderült az is, hogy a Sztárban sztár leszek! után nem a Szerencsekerék VIP legújabb adását láthatják a nézők, hanem az ország legpörgősebb showja 4. évadának 10. részének ismétlését, ami 22:25-kor fog kezdődni. Azt nem tudni teljes bizonyossággal, hogy a TV2 hirtelen miért küldi szünetre Kasza Tibiéket, de valószínűleg az állhat a háttérben, hogy a VIP-kiadás előző adásai fele akkora nézettséget hoztak, mint amikor főműsoridőben adták;

a kései kezdés azt eredményezte, hogy a Szerencsekerék VIP kikapott Sebestyén Balázsék Gyertek át! című sztárvetélkedőjétől, ami azért nagy szégyen, mert ha úgy vesszük, az is egy ismétlés, hiszen az RTL+ streamingoldalon már tavaly közzétették ezeket az epizódokat, csak a televízióban számít újdonságnak.

Vasárnap a Sztárban sztár leszek! esetében nem lesz változás: ugyanúgy 18:55-kor fog kezdődni, de utána nem a Mutasd a hangod! lesz képernyőn, hanem a Gyilkos memória című Liam Neeson-film, amiről korábban a Promotions is írt kritikát; portálunk kritikusa szerint a színész évek óta nem csinált olyan jó filmet, mint a Memory.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás