promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül A Konyhafőnök a képernyőről, az RTL megmondta az okát
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Távozik a képernyőről A Konyhafőnök 10. évada.

Hiába indult előbb A Konyhafőnök 10. évada, a Séfek séfe már az első napokban megverte az RTL gasztro reality-jét a nézettségi versenyben. Bár Krausz Gáborék hétfőn még csak közepesen indítottak, kedden, csütörtökön, és pénteken már jó számokat hoztak, szerdán pedig egyenesen remekeltek. A TV2 főzőműsora minden nap felülkerekedett A Konyhafőnök jubileumi évadán, ami a 36. héten már csak közepes vagy gyenge eredményt tudott nyújtani.

Úgy tűnik tehát, hogy a nézők sokkal jobban szeretik a Séfek séfét, de az sem kizárt, hogy Krausz Gábor válási botránya is nagyban hozzátett ahhoz, hogy ilyen kiemeledő nézettséget ért el már az első héten. A Konyhafőnök viszont már nem tart sokáig,

szeptember 29-én véget ér a 10. évad, és teljesen más műsorok kerülnek a helyére.

Az RTL pénteken közölte, hogy október 2-án visszatér Sebestyén Balázs és Kabát Péter vezetésével a Nyerő Páros, amiben ismét nyolc híresség bizonyíthatja, mekkora összhangban van a párjával, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára. Az új szezonban az alábbi párosok indulnak a fődíjért:

  • Vastag Csaba és párja Domján Evelin;
  • Voksán Virág és Valentényi László;
  • Balogh Eleni és Soós Dávid;
  • Curtis és Barnai Judit;
  • Bálint Antónia és Bársony Farkas;
  • Henry Kettner és Kiss Rebeka;
  • Varga Miklós és Hrovatin Csenge;
  • Boráros Gábor és Jákli Mónika.

 

A Nyerő Párosban a győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki jól ismeri párját, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint a bravúros feladatokban.  A párok nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a szerelmeseknek a villában is ügyesen kell taktikázniuk, hiszen mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb voksot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea. 


Ugyancsak október 2-án indul a Survivor - Generációk harca, ami idén a Fülöp-szigeteken fog játszódni, ls minden eddiginél izgalmasabb fordulatokat ígér, ugyanis három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik majd a civilek harca: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás