promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL-en vénasszonyok fognak rosszalkodni, ezzel a csatorna tényleg ledobja az atomot
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL megint oda akar csapni a nézettségnek, és úgy néz ki, hogy A mi kis falunk ebbe alaposan be fog segíteni.

Az RTL továbbra is az egyik legnépszerűbb hazai tévécsatorna. Természetesen a harc az örök, így folyamatos küzdenek a TV2-vel a nézettségért. Az RTL most bevetette a The Voice című tehetségkutatót, ami az X-Faktort váltotta, zakatol tovább A Konyhafőnök, visszatért a Cápák köztt, de persze még lesznek meglepetések.

Ugyebár beindult az ősz, és a TV2-nek, valamint az RTL-nek is az a célja, hogy leültesse a tévé elé az embereket.

Ahogy mi is nem olyan rég megírtuk, utóbbi be fogja vetni a régi nagyágyúját, szóval visszatér A mi kis falunk. Az RTL nagysikerű sorozata a nyolcadik évadához érkezik. Nemsokára, szeptember 16-án szombaton 19 órától a nézők újra nyomon követhetik Pajkaszeg régi és új lakóinak mulatságos és fordulatokban gazdag életét.

A mi kis falunk első epizódjában Kati és a doktor olyat csinálnak, amit még soha, Anikó pedig olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót.

A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend, és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak.

Az viszont már friss hír, hogy Blikk be is nézhetett a kulisszák mögé, és ide kattintva el is értek egy galériát, hogyan zajlott a forgatás. Ez egy kicsit még jobban közelebb hozhatja a rajongókat a sorozathoz.

Szombaton tehát újra felbolydul Pajkaszeg élete, az előzetesből pedig kiderül, hogy még a vénasszonyok is rosszalkodni akarnak a nyolcadik évadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás