promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régóta várt örömhírt kaptak az RTL nézői, százezreket fog a képernyő elé szögezni a csatorna
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL hatalmas hírt közölt a nézőkkel.

Egyre inkább erősíti őszi műsorkínálatát az RTL és a TV2. Míg hétköznap mindkét vezető kereskedelmi csatornán gasztro reality-k futnak, addig a hétvége a népszerű showműsoroké és tehetségkutatóké. A TV2-n most szombatonként fut a Szerencsekerék VIP és a Sztárban sztár leszek!, vasárnap este pedig a Sztárban sztár leszek! és a Mutasd a hangod-at láthatják a nézők, míg az RTL-en a The Voice és a Cápák között tarol.

Azonban szeptember 16-án megtörténik végre az, amire nézők százezrei vártak már hónapok óta, ugyanis visszatérnek a pajkaszegiek a képernyőre, érkezik A mi kis falunk 8. évada.

Az új évad első részében Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha... Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót. A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a Postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az Orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak. Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az Orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el... hanem máshol.

Az ország kedvenc falus sorozatát szeptember 16-ától, minden szombat este 19 órakor láthatjuk majd az RTL-en, aztán majd meglátjuk a nézettségi adatokban, hogy a Szerencsekerék VIP-t, vagy A mi kis falunk-at választják-e többen a nézők közül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás