promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentést tett a TV2, a Sztárban Sztár leszek rajongóinak is fel kell készülniük
Borítókép:  TV2 Sajtóosztály
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 hivatalos közösségi oldalán tudatta a hírt: változás lesz a népszerű TV-műsorban.

A első epizód izgalmas pillanatokat hozott: Majka majdnem lesmárolta Kőllő Babettet, Tóth Gabi a traumájáról vallott, egy árvaés még Széchenyi István ükunokája is feltűnt a színpadon. De alighogy elstartolt a népszerű tehetségkutató negyedik évada, máris fontos változást jelentettek a műsor készítői, ami rendkívül szokatlan egy ilyen nagyvolumenű produkciótól. A hírt a TV2 hivatalos instagram oldalán jelent meg, a tehetségkutató műsor időpontja a következőképpen változik:

Mostantól szombaton 21.00-kor és vasárnap 18.55-kor fog kezdődni a Sztárban sztár leszek!

Ez azt jelenti, hogy a tévénézőknek mostantól hétvégénként ezekben az időpontokban lesz érdemes a képernyőre szegezni a tekintetüket, ha nem akarnak lemaradni semmilyen izgalomról. Mi is kíváncsian várjuk, hogy a Tóth Gabit, Köllő Babettet, Majoros Péter "Majkát", és Pápai Jocit soraiban tudó zsűri milyen döntéseket fog hozni, kit vesznek a szárnyaik alá, ki alól fogják kegyetlen őszinteséggel kihúzni a talajt, vagy kitől búcsúznak majd fájó szívvel.

Idén egyébként rekordszámú jelentkező is száll harcba a győzelemért, hiszen a fődíj most már 20 millió forint, valamint egy 10 millió forint értékű autó is a győztesé lehet. Esélyes jelentkezők pedig akadnak bőven, a két méternél is magasabb árva fiú, a nagymamája által nevelt Jamrich Mihály az első adásban egy Josh Groban számmal nyűgözte le a zsűrit, Nagy Alexandra Rocána egy elképesztő Ariana Grande dalt adott elő, de a továbbjutók között volt a Christ Hemsworthre emlékeztető kirúgott ex-sportoló, Tasi Dávid is, aki gyerekkorában mindent kipróbált már a citerától a néptáncig. Persze ott vana  továbbjutók között a drag queen Enzo is, aki nem annyira az énekhangkjával győzte meg a zsűrit, mint inkább szokatlan előadásmódjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás