promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hatalommániás Tóth Gabi átengedett egy versenyzőt Majkának, utána olyan dolog történt, amire senki sem számított!
Borítókép:  TV2/Sztárban sztár leszek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Majka durván összepattantak a Sztárban sztár leszek szombat esti adásában. Majka kemény kritikát fogalmazott meg az énekesnőről, aki kiviharzott a stúdióból. A békülés viszont igen színpadias volt. 

Ahogyan azt a Promotions korábban már megírtaMajka keményen nekiesett Tóth Gabinak a Sztárban sztár leszek szombat esti adásában. A durva veszekedés azért alakult ki, mert Tóth Gabi szinte az összes jó versenyzőt elhappolta a zsúritársai elől. Köllő Babett már a műsor elején kiakadt az énekesnőre, ugyanis az egyik versenyző, Csonka Miklós, aki Kökény Attila - Rád gondolok és a sírás fojtogat - című slágerét énekelte el, hiába szimpatizált Babettel, végül Tóth Gabi csapatába került. Ezt Babett nem igazán tudta feldolgozni. 

Később már Majka sem bírta, hogy zsűritársa minden versenyzőt magának akar, így alaposan kiosztotta Gabit. 

„- Ne legyél már álszent, Tóth! Ez nem áll jól!

- Miért mindig engem b*szogatsz?

- Hát most kinek mondjam, Gabi?”

Ezek után Tóth Gabi felállt, és dühösen kiviharzott a stúdióból, de közben is tartott a szócsatája Majkával, akit láthatóan nagyon felidegesített, hogy mestertársa csak úgy ott hagyta őt:

„- Hát most elmész, b*szdmeg?

- Azért megyek el, mert nincs kedvem most veled beszélgetni már tovább...”

A veszekedés után jött a tizenhét éves Balázs Emőke, aki Sia Unstoppable című slágerével le is nyűgözte a zsűrit. Tóth Gabi természetesen őt is szerette volna megkaparintani magának, ám a durva összeszólalkozás után így döntött, hogy inkább visszalép a versenyzőtől Majka javára, így a zsűritagok kibékültek. Sőt, Majka egy különleges eszközt is bevetett, hogy megünnepelje azt, hogy Gabi végre átengedett neki egy versenyzőt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás