promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea egy másik férfival titkos együttlétet beszélt meg, kínos helyzetbe került miatta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea magyarázkodnia kellett egy másik férfi miatt.

Nem mindegy a kontextus és a nexus egy beszélgetés során - szokták mondani. Várkonyi Andrea is belefutott már olyan helyzetbe, amikor egy külső szemlélő félreértette az ártatlan poénkodást. Egyébknt a televíziós többször került már kellemetlen helyzetbe élete során. Egyszer a TV2 stúdiójában történt vele valami, ami az élő adás során fel sem tűnt neki, csak miután utólag visszanézte az adást, akkor vette észre, hogy mi volt a fején. De előfordult, hogy exférje, Bochkor Gábor miatt kellett szégyenkeznie, miután a rádiós műsorvezető sokak szerint felháborító megjegyzést tett egy híres karmesterre. De a legkínosabb kétségkívül az volt, amikor magyarázkodnia kellett, hogy miért beszélt meg titkos együttlétet egy másik férfival.

Várkonyi Andrea a LifeTV Női titkok című műsorában beszélt arról, hogy van egy kedves férfi kollégája, akivel már évek óta nagyon jó barátságban vannak egymással, és kialakítottak maguknak egy titkos kommunikációt, ami mások számára elég furcsán, vagy inkább pajzánul hangozhat.

Ugyanis amikor a televíziós és barátja megbeszélik, hogy találkoznak és beszélgetnek egyet, akkor azt úgy kérdezik meg egymástól, hogy

„Lesz szex délután?”.

Pontosan emiatt került kínos szituációba egyszer Andrea, ugyanis egyszer egy férfi jelenlétében megfeledkezett erről, és mikor felhívta a barátja, rögtön kérdezte tőle, hogy

„Jössz ma be? Lesz szex?”

- mire Várkonyi rávágta, hogy

„Persze, hogy lesz szex! Megyek fel, és lenyomjuk!”.

A televíziós műsorvezető elmondása szerint a mellette ülő férfi teljesen lefagyott, ő neki pedig magyarázkodnia kellett neki, hogy nem úgy kell érteni, ahogy ő gondolta. Mikor Andrea ezt elmesélte a kamerák előtt, jelen volt Solti Ádám is, aki kikerekedett szemekkel hallgatta végig a nem mindennapi történetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás