promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bicskanyitogató rongyrázás: Várkonyi Andrea egy autó árát cipeli a vállán, milliókat érő krokodilbőr táskával jelent meg
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea egy stílusos, méregdrága táskával jelentkezett. 

Várkonyi Andrea mostanában előtérbe kerül, legutóbb amiatt, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel az alapítványuk szakmai konferenciájára látogatott el, ahol forró csókot váltottak egymással. A pár csak úgy sugárzott a boldogságtól, Andrea szélesen mosolygott és már a megérkezésük is igen intimre sikeredett: kézenfogva sétáltak oda a helyükre. A kamerákat szinte teljesen figyelmen kívül hagyták, emiatt fordulhatott elő az is, hogy miután elfoglalták a helyüket rá nem sokkal csókot váltottak egymással, ami finoman szólva sem jellemző rájuk. Mindketten elegánsan, Andrea fekete selyemruhában, Lőrinc pedig öltönyben mutatkozott. 

Az egykori tévés nagyon védi a magánéletét és már csak pozíciójukból fakadóan sem adnak betekintést Mészáros Lőrinccel, szinte soha nem nyilatkoznak arról, hogy milyen a kapcsolatuk. Nemrég egy újabb lesifotó látott napvilágot róluk, ezennel Andrea táskáján csodálkozik mindenki. Ránézésre egy sima táskának tűnik Mészáros Lőrinc feleségének kiegészítője, ám valójában egy igazán luxusdarabról van szó, amelyet csak igazán nagy stílusikonok hordanak. 

Az oldalán lógó táska nem más, mint egy Hermés krokodikbőr retikül, amely méregdrága, pontosabban 14 millió forintba került. 

Várkonyi Andrea elképesztő stílusa nem újdonság: korábban is jelent már meg csinos szerelésekben, erre mindig nagyon odafigyel. Úgy tűnik, hogy szereti a legkülönlegesebb darabokat és a világhírű tervezők ruháit, lencsevégre kapták már korábban egy Dior öltözetben is. Sőt, esküvői ruhája is mesébe illő volt, mindenkit lesokkolt, annyira varázslatosan festett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás