promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea 17 milliárd forintot költött egyetlen év alatt erre: férjével együtt közösen hozták meg a döntést a pénz sorsáról
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mészáros Lőrinc felesége nem spórolt, sok ezer millió forintnak lett gazdája, még Majka is kért tőle pénzt.

Kis ország lévén minden apró történésnek hamar híre megy és temperamentumos jellemünknek köszönhetően mindenből óriási szenzációt tudunk kreálni. Különösen igaz ez a sztárjaink magánéletére: legyen szó válásról, vagy házasságról, jó alaposan szeretjük megismerni az okokat, következményeket, apró részleteket. Ez történt alig pár évvel ezelőtt, mikor az ország egyik leggazdagabb embere és az ország egyik leghíresebb televíziósa egymásra talált, kapcsolatukat pedig igen gyorsan fel is vállalták a nyilvánosság előtt.

Ők Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, akiknek a rosszmájúak nem jósoltak nagy jövőt, azonban immáron 28 hónapja házasok és kapcsolatuk (legalábbis nagyon úgy tűnik a többi celebházasság mellett) botrányoktól mentes. Várkonyi Andrea egy ideje felhagyott a tévézéssel és tudatosan kerülte a nyilvánosságot, Lőrinccel való házassága után pedig ez még inkább tudatos döntéssé vált. Most azonban kivételt tett és a Story magazinnak adott egy nagy mélyinterjút, melyben több témakört is érintett, jelenével, múltjával, terveivel kapcsolatban.

Nem titok, hogy Andi és férje a finoman szólva is tehetősek táborába tartoznak, azonban emberileg ez nem változtatta meg Andit. Már korábban is említette, hogy fontos neki az intelligencia, az elvek, a tartás nem utolsósorban az, hogy párja is hasonlóan jószívű legyen, mint ő.

Andrea (érthető módon) nem szeret beszélni az anyagi helyzetéről, azonban most erre is rátért: elmondása szerint a tavalyi évben összesen 17 milliárd forintot költöttek jótékony célokra. Megválogatják, hogy kinek adnak adományt, mivel ők is tudják, hogy rengeteg ember visszaél ezekkel, ám vannak ügyek, amik mellett különösen szívesen kiáll a házaspár. Mészáros Lőrinc nem tehetős családból érkezett, így kisgyermekként hamar megtanulta azt, hogy milyen, amikor valamire nincs. Andiék így a gyermekeknek történő adományozást kifejezetten fontosnak tartják. Adományozták már SMA beteg kisgyermeknek (ezt azóta sem erősítették meg, de a legtöbben tényként kezelik), illetve a Covid időszak alatt előjövő távoktatás nehézségeit is szerették volna könnyebbé tenni.

Ez volt a High Tech Suli program, mely Andrea egyik szerelemprojektje. Különösen tiszteletreméltó az adomány mögötti hitvallásuk: rengeteg esetben csendben teszik ezt, nem fedik fel a személyüket, nem vágynak elismerésre. Illetve, ahogy Várkonyi elmondta, annak a hívei, hogy lehetőségeket és ne rögtön eredményt teremtsenek, így sok embernek a munkaszerzésben, tanulásban segítenek.

Segítenek továbbá nagyobb családoknak nyaralási lehetőségekben, de a sportokat és művészeteket is támogatják, de szociálisan és egészségügyileg hátrányos helyzetű emberekkel foglalkozó alapítványuk is van.

Ismert emberek is megkeresik az extévést, a múltkoriban épp Majka telefonált neki, aki szülőfalujának szeretett volna segíteni. Az ózdi gyerek focicsapatnak volt szüksége felszerelésre. Andrea természetesen azonnal igent mondott, ám az esetet (eddig) nem akarta nyilvánosságra hozni.

Mostanság csak hivatalos eseményeken jelenik meg férjével, ám nem volt ez mindig így. Várkonyi Andrea korábban gyakran vendégeskedett különböző tévéműsoroknak, ahol igen szabadon nyilatkozott véleményéről, sőt magánéletéről is. Egy korábbi adásban itt éppen arról beszélt, hogy milyen férfit képzel el maga mellé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás