promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdokat rejteget Várkonyi Andrea a gardróbjában, valójában így fektet be Mészáros Lőrinc felesége?
Borítókép:  YouTube/ TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea már többször jelent meg milliókat érő szerelésben, valójában más tervei vannak ezekkel a ruhadarabokkal, mint felvágni?

Várkonyi Andreát már sokszor kapták lencsevégre olyan ruhákban, amelyek valójában milliókat érnek. Az kétségtelen, hogy elképesztő a stílusa, ám a ruháit és a kiegészítőit csak a legnagyobb hollywoodi sztárok engedhetik meg maguknak.

Volt olyan, hogy az oldalán lógó táska 14 millió forintba került, ez pedig nem volt más, mint egy Hermés retikül, ami eredetileg krokodilbőrből készül. Sőt, az is emlékezetes volt, amikor talpig Dior márkájú szerelésben szállt partra Monacóban. Mindezek arról tanúskodnak, hogy Mészáros Lőrinc felségének gardróbja tele van vagyonokat érő holmikkal, amik akár befektetésnek is jók. 

Maga a Hermés táskáit sokszor vásárolják meg azért a tehetősebb hölgyek, hogy befektessenek. A márka státuszszimbólum, exkluzív, ők árulják a világ legdrágább táskáit. Ezeket pedig nem lehet csak úgy megvásárolni, a nagy világsztárok által kedvelt Hermés Burkinre például várólisták vannak. A cég ugyanis korlátozza az eladásainak számát minden évben. 

Várkonyi Andrea egy Hermés Constance Mini típusú táskában volt látható, ám a retikül másolataiért is több ezer dollárt kérnek, a használt darabokat is több tízezer dollárért árulják a másodlagos piacon. Az rtl.hu fejtette ki, hogy valójában miért is annyira jó befektetés mindez: a Credit Suisse és a Deloitte 2020 októberében közzétett közös tanulmánya alapján a Hermés Birkin táskák értéke abban az évben átlagosan 38 százalékkal nőtt, ami messze felülmúlta a Dow és az S&P 500 tőzsdeindexek hozamát. Az sem elhanyagolható, hogy a Birkin táska értéke 1980 és 2015 között átlagosan 14,2 százalékkal nőtt. 

Lehetséges, hogy Várkonyi Andrea erre is gondol és nem csak felvágásból hord és vesz olyan táskákat és ruhákat, amilyenekben látni lehet. Az sem kizárt, hogy a ruhatára több Hermés típusú táskát rejteget, ami valóban jól jöhet még számára a jövőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás